Utorak,sreda i cetvrtak: Idealni dani za promene na emotivnom polju!

Utorak,sreda i cetvrtak: Idealni dani za promene na emotivnom polju!

2023-07-03 0 By Admin

VAGA

Imate tri dana da se spremite za odmor, pa gledajte da li cete to i uciniti. Neko ce vam ponuditi da  mu pravite drustvo, a uz to ce vam izraziti i da ste mu jako simpaticni. Izbor ce biti vas i vi razmislite da li se mozete  upustiti u nesto, do sada nepoznato. Zasto da ne, kad vec imate drustvo?

 

SKORPIJA

Nikako da se vratite na stari kolosek i da krenete od nule. Moracete zaboraviti sve sto se desavalo, da biste konacno nasli svoj mir. To sto stalno ozivljavate proslost, shvatite kao da ozivljavate i svoju tugu. Vreme je za promene u vasem celom zivotu.Oslobodite se proslosti i podjite u susret sadasnjosti.

 

STRELAC

Niko vas nije terao da idete protiv svoje volje i svoga srca. Nekoga ste poslusali, umesto sto ste morali da poslusate govor svoga srca. Sad osecate da ste pogresili, a posledica vase greske, samo je tuga koju ste imali. Pred vama su srecniji dani kada cete moci zaboraviti sve sto niste mogli do sada.

 

JARAC

Vase emotivno polje nije bas za pohvalu, ali moglo  bi biti.Okrenite se  nekim drugim planovima i ispunite zelju srca. Nadjite nacina da pospesite svoju vezu, da je osvezite nekim novim desavanjima i koracima.Smejte se vise i druzite i tako cete povratiti pozitivnu energiju u vasa srca.

 

VODOLIJA

Ljubav vas je naterala da se izborite za jednu osobu, ali sada vasa ljubav bledi.  Shvaticete da ste samo bili u zabludi da je to veza koja ce vas usreciti.Shvatate da je vreme za promene, i korak da podjete dalje. Jedna osoba nije ispunila vasa ocekivanja i jasno je da morate poci u traganje za novom srecom.

 

RIBE

Bicete prezauzeti obavezama, ali se necete zaliti.Jasno vam je od cega se zivi, ali cete morati da nadjete razlog i zbog koga cete ziveti.Zato ce ovi dani biti idealna prilika za promene na vasem emotivnom polju.Pokazite sta zelite, koji su vam ciljevi i zbog koje osobe se trudite da te ciljeve i ostvarite.Ne samo za sebe, za vas kao emotivni par!

Stranice: 1 2