Cetvrtak, petak,subota:Vreme za srecu i iznenadne ljubavi ovim znacima!

Cetvrtak, petak,subota:Vreme za srecu i iznenadne ljubavi ovim znacima!

2023-07-05 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti vreme za srecu i iznenadne ljubavi, tako da ce se radovati ovi znaci…

OVAN

Iznenadne ljubavi do sada vas nisu nasle, mada se nikada ne zna. Vi ste neko ko se vise drzi po strani i uvek zelite da osmotrite  sve. Niste avanturista koji bi na precac upao u emotivnu vezu, a da ne zna bas nista o partneru. Verujte da se srcu ne moze naredjivati, mozda se i vama desi!

 

BIK

Pred vama je nesto posebno lepo, jer vreme je za srecu i iznenadne ljubavi.Mozda ste i bili zaljubljeni u nekoga, a da ste to krili i od sebe.Sada je vreme da priznate da vam se desava ljubav, pa jos ona kojoj se niste nadali. Imate sansu da se radujete i iskoristite je dok vam se pruza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne smete se unapred radovati onome sto i sami znate da je nemoguce. Mozda je vreme da ostvarite mnogo vise i da sami sebi omogucite bolje sanse.Od vas se ceka da budete ozbiljni i razumni i da se ne zanosite previse. Morate razdvojiti sta vam je dostupno, a sta nije.

 

RAK

Nema iznenadne ljubavi kakvoj se nadate, jer takve se stvari zbivaju samo drugima! Ne mislite tako negativno, nego se malo oraspolozite i budite optimista. Mozda vas ceka  neko kome se niste nadali i ko vas moze uciniti srecnim.Mozda je vasa sreca na pomolu vrlo skoro.

 

LAV

Od vas se ocekuje da nesto preduzmete po pitanju osecanja prema jednoj  devici.Ona ce osecati isto  i vreme je da joj pridjete i pokazete da zelite poznastvo sa njom. Ono u sta ce se to vase poznastvo pretvoriti, niste ni svesni. Mozda je na pomolu nesto poput iznenadne ljubavi, a da i ne pomisljate da vam se moze desiti.

 

DEVICA

Imacete mnogo obaveza, a da niste ni svesni  da vam nece biti lako.Ipak cete se izboriti sa svim teskocama.Vreme je da budete spremni da se upustite i u nove obaveze, pa cete neke iznenaditi svojim uspesima. Zadovoljstvo ce biti na vasoj strani, dok cete sa druge strane izazvati ljubomoru mnogih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2