Naredna 72. sata:Slede odluke i sati koji ce promeniti sve u zivotu ovog znaka!

Naredna 72. sata:Slede odluke i sati koji ce promeniti sve u zivotu ovog znaka!

2023-07-04 0 By Admin

VAGA

Sati koji su pred vama bice sati za vasa razmisljanja i da prevagate svoja osecanja.Do sada niste bili spremni da budete sigurni sta osecate prema jednoj  skorpiji. Sada cete moci da dobro razlucite imate li sansu kao par, ili nemate! Ako imate osecanja prema njoj, jasno je sve, ako ne gajite osecanje ljubavi, tacno cete znati.

 

SKORPIJA

Kao da ste zbunjeni ponasanjem jedne vage koja vam daje nadu, pa se onda povlaci. Vreme je da se odluci da li joj se svidjate ili ne, i sta je ono sto osecaju vasa srca. Sto se vaseg srca tice i osecanja, vi ste jasni i nema se sta razmisljati. Sve je do druge strane i odluke koju ce ona doneti. Slede sati u kojima ce vase  srce dati odgovor.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Naredni sati ce vas baciti u dilemu, a u dilemi cete biti zbog jedne ribe. Vase obaveze ce biti velike i necete moci da mnogo vremena budete sa njom. Ona nikako nece da vas razume, i mozda je vreme za odluke koje ce sve promeniti.Cemu veza ako vas partner ne razume, umesto sto bi morao da vam bude podrska, pa cak i kad je radno polje u pitanju.

 

JARAC

Opet cete ispasti naivni u poziciji u kojoj cete nastojati da pokazete dobrotu. Vi ste neko kome su svi dobri i neko ko veruje svima, a to ce vas kostati. Sreca ce biti vasa, posebno zato sto cete prepoznati da vas prijatelji koriste samo kad im trebate. Posebno jedan kome ste se poverili, i ko ce otkriti svoje drugo lice.

 

VODOLIJA

Jedan vas prijatelj ce vam se poveriti ovih dana, i znajte da veruje da cete sacuvati tajnu.Pazite da se ne izlanete u zajednickom drustvu koje ce da nesto slicno  uzme za temu razmatranja. Gledajte da izbegnete bilo kakve komentare, kao da ste skroz izvan  poznatih desavanja.

 

RIBE

Vas partner je stalno zauzet obavezama i  osecate kao da se vencao za svoj posao. Zato cete ga mnogo kriviti ovih dana da vas zapostavlja.Verujte da svojim radom zeli da vam obomu priusti vise nego sto imate sada. Vec ga bacate u dilemu da li da se vise trudi da vam se izvinjava, jer nikako da vas ubedi da je to za vas lepsi zivot.

Stranice: 1 2