Cetvrtak, petak,subota:Vreme za srecu i iznenadne ljubavi ovim znacima!

Cetvrtak, petak,subota:Vreme za srecu i iznenadne ljubavi ovim znacima!

2023-07-05 0 By Admin

VAGA

Narednih dana postoji sansa  za vasu srecu.Neko se zagledao u vas i vreme je da budete spremni za odgovor. Od vas se ceka da budete spremni  da se suocite sa situacijom u kakvoj cete se naci. Imacete lepo drustvo, izlaske i jedan vrlo zanimljiv lik ce da probudi vase narocito interesovanje.

 

SKORPIJA

Da cete morati da okrenete novi list, tek cete shvatiti. Dani koji slede nece vam biti prijatni i moracete da budete razumni.Postupite racionalno i nemojte nista da vas dovede u neraspolozenje. Dajte do znanja da ste sposobni da ovladate svakom situacijom. I da ostanete  odlucni da krenete dalje i donesete neke odluke.

 

STRELAC

Vas zivot ce ovih dana da pretrpi velike izmene. Vreme je za iznenadne ljubavi i srecu koja ce u vasem zivotu da promeni bas sve.Okrenite se jednoj osobi koja ce vas drzati uvek raspolozenim i nasmejanim. Slede neka nova desavanja koja ce vas oduseviti.A sta cete dalje planirati, zavisice od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ne znate da je vreme pred vama da se i vi malo pokrenete i pocnete boriti za sebe. Od vas se ceka da znate sta vam je cilj i da ga postavite u prvi plan.Ne dajte se vise omalovazavati i ignorisati od strane jedne osobe.Dajte joj do znanja da niste glupi, ako ste dobri.

 

VODOLIJA

Vasa osecanja vas vuku na pogresnu stranu i vreme je da se urazumite.Nemojte da ih gajite za osobu koja vas nikada nece biti dostojna. Suvise se trudite da nekome budete dobri i da ga osvojite dobrotom. Shvaticete da nekim ljudima dobrota nije poznata rec.

 

RIBE

Ne mozete se nositi sa osecanjem da morate da prihvatite sve, cak i lose stvari. I vi ste covek koji sanja i zeli srecu i iznenadne ljubavi u svome zivotu.Ne mora da vas uvek realnost vraca  u  surovu realnost da vam snovi nece biti ispunjeni.  Podjite i vi za srcem, bar ovih dana i suprostavute se razumu.

Stranice: 1 2