Tokom naredna 72.sata, ove znakove ceka novcana sreca i jos nesto zanimljivo!

Tokom naredna 72.sata, ove znakove ceka novcana sreca i jos nesto zanimljivo!

2023-07-08 0 By Admin

VAGA

Mnogo ste radili u zadnje vreme, pa je normalno da vas nadje i novcana sreca.Mada i ne pomisljate na to, okrenite se daljim obavezama.  Nema sta da mislite, da se nadate ili da se predajete!  Vredni ste i savesni, a trudite se da budete i pravedni i posteni.Rezultati rada ce doci sami po sebi!

 

SKORPIJA

Da ste svesni  nekih situacija, sve biste mogli drugacije, ali niste. Zato je mozda sada pravo vreme da razmislite unapred sta vas ocekuje. Mada se nikada ne mogu pretpostaviti sve  stvari, neke ipak mogu.  Zato ovih dana budite jako oprezni u nekim pozicijama u kojima cete se naci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne slutite da vas ceka nesto jako lepo jer ste izgubili nadu. Za nekog ste se jako zainteresovali, ali vam se nije dalo da ga bolje upoznate. Sada kada ste prestali i da pomisljate na tu osobu, srescete je  u cetiri oka.Odjednom ce se stvari promeniti  i za vas ce to biti draze, nego da vas je snasla novcana sreca.

 

JARAC

Vec ste  ovih dana u planu da se zabavite nekim obavezama, ali ne mora sve da bude posao. Dajte sebi malo odmora, jer cete imati poziv od drustva.Odazovite se, jer ce i vama da bude lepo, a i potrebno vam je  da se malo vise druzite. Bicete zadovoljni, ali i obradovani jednim likom.

 

VODOLIJA

Ne smete se davati srcem, ne bar previse jednoj osobi koju ste skoro sreli. Dok vase srce prema njoj gaji odredjene emocije, ona  pokazuje ravnodusnost. Ovih dana sebi morate dati zadatak  da  nadjete nacin  da otkrijete kakva su njena osecanja prema vama.Dok ne otkrijete, nemojte se zanositi previse.

 

RIBE

Vasa sreca  je da se mozete pohvaliti lepim satima koji vam slede .Pred vama je susret sa osobom koja ce vam srce pomeriti.Da li se radi o trenutku zaljubljenosti, ili osecanjima koja ce postati snazna, tek cete videti.Mozda je na pomolu  luda sreca, ljubav na prvi pogled i nesto tome slicno.

Stranice: 1 2