Kad tugu zameni sreca:Blago ovom zodijaku,kraj je njegovim suzama!

Kad tugu zameni sreca:Blago ovom zodijaku,kraj je njegovim suzama!

2023-07-09 0 By Admin

VAGA

Zasto cekate da  vas nadje nenadana sreca, kada znate da ste je zasluzili u svakom pogledu?Ne budite skromni, osim sto ste dobri i pravedni.Vreme je da i prema vama budu dobri i pravedni, bar oni iz blize okoline. Svima ste na pomoci, pa je vreme da i vas nagradi  karma za dobrotu srca.

 

SKORPIJA

Mozda niste bas najsrecniji u dusi, ali verujte da ste uvek srecniji od vecine. To sto vi niste svesni toga, samo je vasa greska. Sto pre to shvatite, pre cete uspeti da se otrgnete tuzi i losim mislima. Vasa ce nenadana sreca  stici u momentu da necete ni shvatiti sta se zbilo. Jedan novi lik ce je uneti u vas zivot uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vam kuca za jednu  vodoliju i vreme je za priznanja te ljubavi. Ne smete dalje da cutite i krijete svoja osecanja.Ako ih i dalje budete krili samo cete ih ugusiti i tako propustiti sansu da budete srecni.Sto pre ih pokazete, pre cete i biti zadovoljni i srecni sto ste konacno nasli  svoju srodnu dusu.

 

JARAC

Ne smete  da se upustate u neke nove veze, a avanturista niste. Zato cete morati dobro da razmislite o udvaranju jedne ribe. Ako osecate da je iskrena, ne morate odmah da joj poverujete. Dajte joj sansu da se bolje upoznate i da vam ukaze poverenje.Kroz vasa druzenja ce se i vasa osecanja da ujedine i pokazu tacno sta osecate, ljubav ili prijateljstvo.

 

VODOLIJA

Potajno ste zaljubljeni u jednu vodoliju, ali vas ona izbegava. Da li to cini namerno ili samo iz straha  da ne bude ignorisana od vase strane!? I ne slutite da je pitanje vremena kada cete jedno drugome  priznati osecanja koja vladaju medju vama.A bice da ste dvije srodne duse koje ce se tek prepoznati uskoro.

 

RIBE

Ne zamerite jednoj osobi sto se plasi da udje u vezu sa vama. Svidjate joj se i ne zeli da vas izgubi, ali treba joj vremena. Jos nije cisto sa onim sto zeli i sto oseca, ali joj dajte sansu. Za izvesno vreme cete tacno znati da ste spremni za druzenje ili tek emotivnu vezu.Srca ce vam dati odgovor na ono sto vam sada nije poznato, a zeleli biste znati na cemu ste!

Stranice: 1 2