Raskid sa prosloscu!Ovaj znak se uvek vracao bivsem,ali sada je stvarno kraj!

Raskid sa prosloscu!Ovaj znak se uvek vracao bivsem,ali sada je stvarno kraj!

2023-07-10 0 By Admin

Shvatite ovo kao poslednju sansu da sa tom osobom pronadjete srecu i nemojte kriviti ni sebe sto ste joj poverovali, ni nju. Smatrajte to kao  lepu priliku za zabavu, a nakon svega toga krenite dalje. Spremite se, jer ce jednom doci ona prava osoba koja ce umeti i znati da ceni ono sto sa vama ima, koja vas nece lagati.. Ona kojoj cete biti na prvom mestu i koja ce uciniti sve sto je u njenoj moci ne bi li vama osmeh bio na usnama.

Naravno da je potrebno vreme da takva osoba udje u vas zivot. Bice i vama potrebno vreme da nakon svega nekome verujete. Sada mislite da ta osoba koja je u vasem srcu, da je ona jedina koju cete ikada voleti. Mislite da vam nikada nece uspeti da je prebolite, no polako. Sve moze da dodje na svoje, i tako ce i biti, bez imalo sumnje.

Vazno je da naglasimo da dolaze dani kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu, ali da bi se desilo cudo i da bi se desila sreca… Prvo mora da se desi raskid sa prosloscu. Ako  ste sada slobodni i ako razmisljate o tome da se nekome iz proslosti vratite, znajte da vam je to najveca moguca greska. Nemojte to raditi…  Samo cete na kraju patiti, biti razocarani, tuzni, nesvesni svega… Proslost mora da ostane proslost.

Stranice: 1 2