Tvoja najveca zelja ikada! Izaberi zlatnu ribicu i saznaj hoce li se ostvariti i kada!

Tvoja najveca zelja ikada! Izaberi zlatnu ribicu i saznaj hoce li se ostvariti i kada!

2023-07-10 0 By Admin

Ukoliko se ova zelja odnosi na emocije, nema nimalo sumnje da ces uskoro moci da kazes da si  pronasao osobu koja ce tvom zivotu dati jedan novi, lepsi  smisao. Ljubav je sada na korak od tebe i nema nimalo sumnje da ces tek moci da kazes da je sve doslo na svoje i da si napokon pronasao svoj smisao zivota.

Ako si sada u vezi,  time sto si izabrao ovu zlatnu ribicu  si na neki nacin manifestvao  prosidbu ili pocetak zajednickog zivota.  Naravno, pod uslovom da je to ono sto hoces, i da je to ono sto tvoje srce hoce. Samo je vrlo vazno da zivis onako kako ti licno zelis, a ne kako ti drugi kazu da misle da treba.

U tom slucaju ce sve biti bas onako kako  zelis, i u tom slucaju te sreca nece zaobici. Moramo da kazemo da je sve moguce onome  ko zna sta  hoce i ko ne odustaje kada naidju teski dani…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao ribicu broj tri:

Ova zlatna ribica je znak promena. Znak da dolaze dani kada ce cuda biti moguca i kada ce sve doci na svoje. Nemas razloga za brigu, jer sta god da si pozeleo, time sto si ovu ribicu izabrao ti si  odabrao i novi pocetak u svom zivotu.

Vazno je samo da imas na umu da moras da cuvas ono sto imas. Ono do cega ti je iskreno stalo. Bitno je da naglasimo da ako si izabrao ovu ribicu ti mozes da se nadas… Da ocekujes velike promene u svojoj bliskoj buducnosti.

Ali, najvaznije je da ne ocajavas onda kada naidju teski dani. Istina je da ce zivot na neki nacin da se poigra sa tobom, ali  bitno je da znas… Da posle svake kise, svakog problema… Posle suza, posle svih ruznih trenutaka.. U tvoj zivot dolazi osoba koja ce  da ti na delu dokaze i pokaze da prava ljubav postoji. I to je zapravo jedino sto je istinski vazno i bitno. Emocija koja ce da usledi mnogo brze nego sto mozes i da zamislis…

 

Stranice: 1 2