Danas je mlad mesec u raku i donosi i ljubav i pare, i otvara sva vrata i ovim znacima!

Danas je mlad mesec u raku i donosi i ljubav i pare, i otvara sva vrata i ovim znacima!

2023-07-17 0 By Admin

Mlad mesec u raku otvorice nova vrata jos nekim znacima, a ovom donosi i ljubav i pare!

OVAN

Vreme je da budete spremni da se okrecete napred i trazite nacin da savladate sve sto je za vas tesko.Uticaj mladog meseca moze da donese nesto lepo, ali  nista bas posebno. Na vama je da se izborite za sve sto vam treba i da  sami ostvarite zelju svih nas. I ljubav i pare!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Oko vas se desavaju velike promene i nista vam nije po volji. Vreme je da i sami shvatite da je to sve uticaj mladog meseca na vas. Nije vam nikako povoljan  dok se nadate da ce vas snaci neke pare. Ipak cete morati vise da se trudite i radite, jer pare  za sada mozete samo samo  da dugujete.

 

BLIZANCI

Kao da postajete neko drugi, pocinjete sa nekim  iznenadnim odlukama.Donosite ih sami i  ne date nikome da vas u njima proba odvratiti. Svakako da cete se radovati sto cete moci da istrajete u nekim, mada ce mlad mesec u raku da vas spreci u necemu. Sreca vam je sto ste u blizini raku pa cete moci da uzivate neke povlastice.

 

RAK

Mlad mesec je u vasem znaku  i neka budu srecni oni u vasoj blizini. Uticaj na vas znak ce biti super jer vama slede i pare i ljubav.Osim novcanih dobitaka, vama se smesi ljubav sa jednom osobom koju ste do sada samo sretali u prolazu.Sledi sve najbolje, jer sta pozelite bice lako i ostvariti.

 

LAV

Vase emocije ce se uzburkati, pa cete biti jako zbunjeni.Pomesanih osecanja cete  se osetititi tako da  necete biti sigurni u svoja osecanja. Vreme je da reagujete na ono sto ste culi i da da prvo proverite da li je istina. Ne padajte na prvu loptu, culi ste nesto i odmah poverovali.Kome vise verujete?

 

DEVICA

Vama ce uticaj mladog meseca u raku da pomogne i da vam otvori nova vrata. Ukazace vam se velike i lepe sanse, pa vi budite dovoljno mudri da ih prepoznate. Pored mudrosti ce vam trebati i hrabrost da se okusate u nekim novim koracima koje ste se odavno kanili da ucinite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2