Danas je mlad mesec u raku i donosi i ljubav i pare, i otvara sva vrata i ovim znacima!

Danas je mlad mesec u raku i donosi i ljubav i pare, i otvara sva vrata i ovim znacima!

2023-07-17 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se okrenete  novoj sansi koja ce vam se ukazati. Verujte da ce vas hteti sreca  pa nema bojazni da ce na vas imati los uticaj mlad mesec. Nisu vam vazne pare, vazna vam je ljubav pa se tako trudite da vam bude u srcu  jedna skorpija koju odavno gledate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Primetili ste  da vas gleda jedna vaga  i rado biste u njeno srce. I ona ce vas uskoro  obradovati svojim prisustvom.  Ocekujete da se usmerite jedno drugom jer zaista cete imati obostranu ljubav. Zvezde misle na vas i rado vam  zele da pomognu da nadjete srodnu dusu.Sledi vam ljubav jer cete je naci.

STRELAC

Niste veseli jer nikako da dodjete do srca jedne osobe. Ne ocajavajte uzato jer sledi nesto  jako lepo. Bice to jedan neocekivani susret koji ce vratiti osmeh na vase lice. Vreme je da budete svesni  da uskoro dolazi vasih pet minuta srece. Vreme je da se ispunjavaju neke vase zelje za koje ste vec izgubili svaku nadu.

 

JARAC

Nece vam bas sve biti lako i bas sve kako zelite.Pokazite  da cete se radovati  nekim stvarima, ali ne bas i jednoj situaciji.Nece vam biti prijatna, ali cete je nekako prevazici.Vi ste jako dobri i iskreni, ali vas nece ni ljubav, ni pare. Ceka vas jedan susret  koji ce vam pomeriti pamet pa cete se zaljubiti kao nikada do sada.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vam se moze desiti pod uticajem mladog meseca u raku. Vreme je da sve bude drugacije i da vas  snadju neke lepse situacije. Od vas se ocekuje da budete svesni osecanja koja gajite prema raku.Zaljubljeni ste u njega i vreme je da budete spremni da svoja osecanja iznesete na videlo. Na pomolu nova ljubav.

 

RIBE

Niste spremni da se nosite sa nekim osecanjima koja vas prosto rastuzuju. Nemojte da vas lome tuzna secanja,   secanja na ono sto se  desilo.Vreme je da okrenete ledja svojoj proslosti i svemu sto je bilo. Pred vama lepsa desavanja, pa i moguca nova ljubav. Neko  vas potajno obozava, a vi i ne pomisljate da postoji neko takav.Vreme je da vam mlad mesec u raku ukaze na tu osobu.

Stranice: 1 2