Zatvori oci,zamisli zelju iskreno,svim srcem! Ribica koju izaberes otkriva hoce li se ostvariti!

Zatvori oci,zamisli zelju iskreno,svim srcem! Ribica koju izaberes otkriva hoce li se ostvariti!

2023-07-19 0 By Admin

Ova zelja moze da se ostvari u nekom duzem vremenskom intervalu, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da ces do tada prestati i da mislis o tome, i da cekas njeno ostvarenje. Moguce je da ces sada biti razocaran zbog same cinjenice da ne mozes doci do svog cilja, i da se ova zelja nece ostvariti, ali jednostavno imaj na umu bitnu stvar. Da te zvezde, nebo, univerzum, cuvaju od losih stvari i losih ljudi. I to je jedino sto je zapravo bitno i vazno! Doci ce sreca  onda kada joj se najmanje budes nadao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao zlatnu ribicu broj tri!

 

Ova zlatna ribica je najbolji moguci izbor. Sta god da si sada zamislio, sta god da bilo to do cega ti je stalo, mozes da budes miran. Mozes zapravo da se radujes, jer dolaze dani kada ce cuda biti na tvojoj strani. Ova zelja ce svakako da se ostvari i u to nema nimalo sumnje. Nemoj ni u kom slucaju da odustajes od onog sto hoces, jer je samo pitanje dana kada ces doci do cilja.

Ako se ova zelja tice emocija, imaj na umu da je izvesno da postoji neko u tvojoj blizini ko te iskreno i od srca voli. Ko je spreman da se bori za tvoju ljubav, ko ceka onaj pravi trenutak da ti kaze sve sto misli, oseca, sve do cega mu je stalo, i sve sto planira sa tobom.

Ostvarenje ove zelje je sigurno. Velike su zapravo sanse da se ostvari do kraja meseca jula. A u slucaju da se to ne desi, onda je izvesno da hoce  u prvoj polovini avgusta.  Nemas razloga da brines.

Stranice: 1 2