Poslednja sedmica u mesecu bice nova sansa za srecu i novcani dobitak ovim zncima!

Poslednja sedmica u mesecu bice nova sansa za srecu i novcani dobitak ovim zncima!

2023-07-24 0 By Admin

VAGA

Srce vam kuca od srece sto se konacno nasli i sto pokusavate da ostvarite trajniju vezu. Osoba koju ste skoro sreli, postace vasa srodna dusa. Zatoje pravo vreme da prepoznate korake koji vas vode kanjoj iiskoristite sansu. Uskoro cete biti srecni zaljubljeni par, a sreca ce biti vase ime.

 

SKORPIJA

Znate da isterate svoj pravac i ostvarite svoj cilj, pa makar se i svadjali sa svima.Od vas se ceka da i ovaj put podrzite svoje zelje.

Vazno je da kazemo da ce zvezde biti na vasoj strani vise nego inace, pa je ovog puta i nemoguce moguce.

 

STRELAC

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome ste dali laznu nadu, i u ovom slucaju jedino mozete da tu gresku ispravite. Nemojte obecavati mnogo, niti mnogo ocekivati. Treba da uzivate u onome sto vec imate, to je za vas sada najbolje.

 

 

JARAC

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da vam srece nece faliti. Sledi vam ostvarenje jedne vase velike zelje. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome, jer ste jako blizu ostvarenja svoje zelje. Zeljni ste ljubavi i toga da imate nekoga ko ce vas voleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi mogucnost za ostvarenje jedne velike zelje. Postoji neko iz vase blizine ko o vama mnogo misli. Dakle, itekako je pametno da toj osobi date sansu. Mogla bi da vas voli i da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije. Razmislite o tome.

 

RIBE

Treba da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Neko vas iskreno voli. Ali, ne treba nikome da obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Samo budite iskreni. Ako vam nije stalo, to je u redu, samo to i recite. Bez davanja lazne nade.

 

Stranice: 1 2