Slede sreda,cetvrtak i petak:Ovi znaci ce ih pamtiti kao najlepse dane u zivotu!

Slede sreda,cetvrtak i petak:Ovi znaci ce ih pamtiti kao najlepse dane u zivotu!

2023-07-25 0 By Admin

Tokom naredna tri dana ce ovi znaci biti srecni,a ovaj znak zodijaka ce ih pamtiti kao najlepse dane u svome zivotu…

 

OVAN

I sami ocekujete najlepse dane u svome zivotu, ali nece ubrzo. Moracete jos malo da se vodite  svojim nadama i za sada, samo praznim ocekivanjima.Nije vreme da se okrecete od njih, no da nastavite da se nadate da ce vase nade biti ostvarene. I da se trudite  da cinite bilo sta da vam krene napred.

 

BIK

Moracete mnogo vise da racunate oovih dana i da sabirate propusteno. Ako mozete da ispravite neke greske i da popravite neke situacije, cinite to. Nece vam biti na odmet da se okrenete boljem smeru, ako ne i onome gde cete uvideti da ce vam biti od koristi.

 

BLIZANCI

Jos te daleko od onog sto zelite i jos dalje od osobe kojoj se nadate.Vreme je da postanete mnogo drugaciji i da  ne morate da se plasite unapred sta ce biti. Sagledajte ove dane i ono sta ce vam biti ponudjeno.Nije bas sve tako lose kako vi mislite da jeste i da ce biti.Pocnite da mislite pozitivnije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda se ne znate usprotiviti drugima, ali ovo ce biti dani za vas glas.Posto to  niste cinili, cinite sada! Konacno ce da kucne vasih pet minuta  i vreme je da krenete svojim zeljama. Nekome se dopadate i jedva ceka da sa vase strane oseti simpatije.Rado bi vam ispunio sve zelje, samo ako mu pruzite sansu  da vam otkrije svoja osecanja.

 

LAV

Najlepse dane cete tek imati jer vam oni slede.Davno ste imali najlepse dane, ali ih se sada s tugom secate. Vreme je da  bas ovih dana sretnete nekoga ko ce vasu proslost izbrisati poput gumice.Jedna vaga bi mogla da ucini da vasa tuga bude zamenjena srecom. I da najlepse dane upravo cekate ovih dana.

 

DEVICA

Zelite da menajte partnera i njegove lose osobine. Ipak ne znate kako da savladate njegovu nervozu, i kako da ga oraspololite.Mozda biste morali da se vise druzite i da vasa druzenja budu nesto sto ce vas opet vratiti jedno drugome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2