Naredna 72.sata donose istine, nekome se zivot menja iz korena nakon tuge i bola!

Naredna 72.sata donose istine, nekome se zivot menja iz korena nakon tuge i bola!

2023-07-26 0 By Admin

Naredni dani donose bure i oluje, istine i lazi, ali uprkos tome, neki ce slaviti!

OVAN

Dok se trudite da savladate bure i oluje koje vas stizu, oko vas se pletu istine i lazi. Niste ni svesni u kakvoj okolini zivite i ko su vam poznanici i prijatelji. Vas sto se tice, mnogo verujete svima, ali cete sada morati biti na oprezu.Neko vas je poceo ogovarati, ali govori samo lazi.Budite svesni da vam to cini iz pakosti i vreme je da otkrijete ko!

 

BIK

Niste u prilici da budete neko ko ce slaviti, ali  ce vam biti ponudjene neke sanse. To sto cete vi biti  neko ko ih nece znati prepoznati, bice vas propust. I verovali ili ne, nece biti samo vas propust, vec i vas problem. Nalazite se u losoj finasijskoj poziciji i budite odlucni da morate naci nacina  da tu poziciju poboljsate. Vama treba sansa da zaradjujete, a da li je za vas povoljna sansa, to niko  ne zna.

 

BLIZANCI

Vasa emocija se odnosi na jednu osobu u vasoj blizini. Vodile su se bure i oluje u vasem srcu i konacno ste priznali da vas zanima. Ne samo kao drug i prijatelj, vec kao osoba sa kojom zelite trajnu vezu. I istina je da ste se u nju vec zaljubili, samo sto to krijete od svih, pa i od samoga sebe.Vreme je da priznate i njoj i sebi da ljubav zivi u vasem srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ako ste i mislili da ste se prevarili u jednom lavu, znajte da niste. Samo on cini svesno da vam ulije sumnju da ste umislili da mu se svidjate. Cas vas uporno gleda, a cas vas prosto ignorise.Cini to samo sto nije dovoljno hrabar da vam prizna osecanja. Sto se osecanja tice, vec je zaljubljen u vas, samo se plasi  priznanja.

 

LAV

Vreme je da skupite hrabrost i da vam vasa osecanja budu prioritet. Vreme je da jednoj osobi budete spremni da priznate sta osecate prema njoj. Zasto da  ne pokusate da joj pridjete kada vam srce  zaigra svaki put kada se sretnete.Ako nastavite da gusite osecanja, izgubicete mogucnost da joj pridjete. Neko ce vam je preoteti.

 

DEVICA

Dok se trudite da savladate bure i oluje, jedna vas vaga zeli da utesi. Blago je reci da je u vas zaljubljena i da zeli da podeli tugu  sa vama.Verujte da je do sada krila svoja osecanja i da vam se uvek tu nalazila  za pomoc i razgovor. U svemu tome niste otkrili njena osecanja ciste ljubavi prema vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2