Slede sreda,cetvrtak i petak:Ovi znaci ce ih pamtiti kao najlepse dane u zivotu!

Slede sreda,cetvrtak i petak:Ovi znaci ce ih pamtiti kao najlepse dane u zivotu!

2023-07-25 0 By Admin

VAGA

Nikako ne osecate srecu, ali ona vam se uskoro smesi. Cak vas ceka tokom ova tri dana, a bice od strane jednog lava. Ispunicete njegov zivot svetlijim bojama,  a on vasu sadasnjost  srecom i toplinom. Skupa cete cekati ove dane, najlepse dane, jer oni  ce vam to biti. Samo budite u nadi i nemojte da budete nestrpljivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Tuzni ste sto vas niko ne razume, ili ste vi u to ubedjeni. Zato cete tokom narednih dana da cinite bas sve da se pocnete osecati bolje. Gledajte na to kao na cinjenicu koju nemozete promenitii nakoju nemate nikakav uticaj.Bicete mnogo sigurniji u sebe i osecacete se mnogo lakse.

 

STRELAC

Ocekujuci da se menja nesto veliko u vasem zivotu, vi ste prestali da idete svojim tokom.Nemojte da mislite da ce se nesto drasticno menjati, ako sami ne pokrenete lanas desavanja i promena. Jedina promena do koje vam je stalo je da se uskoro priblizite jednoj osobi.Osecate da se  zaljubljujete i morate znati sta ona oseca prema vama.Iskoristite naredna tri dana da saznate sta!

 

JARAC

Ubedjeni ste da vas nece sreca jer ste dobre duse, a to ne ceni osoba do koje vam je stalo. Vama je dobrota  na prvom mestu i zasto se onda nadate takvoj osobi. Nemojte da budete povredjeni  od nje, nego trazite sebi srodnu dusu. Ova sto mislite da ce se promeniti prema vama, nece nikada. Okrenite list.

 

VODOLIJA

Riba u vasoj blizini je osoba do koje vam je stalo i zelite da je osvojite.Ucinite bas sve da bi se to i desilo, i nemojte odustajati.I  ne slutite da cete   i vi njoj postati vazni, koliko i ona vama.I vreme je za najlepse dane koji se upisuju u kalendar uspomena, ali ne obicnom, vec crvenom olovkom.

 

RIBE

Jedna osoba misli da cete je ignorisati, pa vam stidljovo salje poruke i male signale. Vreme je da prepoznate da imate zajednicke   zelje i ciljeve,i da vamje prioritet da se zaljubite jedno u drugo.Kada se to desi, ai hoce ovih dana, imacete zajednicki razlog za slavlje.Taj razlog ce da obiljezi vase najlepse dane, a zove se ljubav.

Stranice: 1 2