Zadnji dani meseca jula:Dani  koje ce zauvek pamtiti ovi znaci zodijaka!

Zadnji dani meseca jula:Dani koje ce zauvek pamtiti ovi znaci zodijaka!

2023-07-28 0 By Admin

VAGA

Zavoleli ste jednu devicu i pustili ste je u svoje srce. Zadnji dani meseca jula su bas pravi dani  da i vi uselite u njeno srce. Zahvalni zvezdama koje su vas spojile, zauvek cete pamtiti ove dane. Rado cete nastojati oboje da vasa obostrana ljubav  bude uzor svim zaljubljenim parovima. I naravno, da traje i potraje zauvek.

 

SKORPIJA

Ako je strelac osoba koju tajno volite, prestanite da cutite i tiho patite.Pravo je vreme da se priznaju emocije i da vasa osecanja budu uslisena u njegovom srcu.Nije ni on ravnodusan, ali je ponosit, pa mu je drago sto ste prvi pokazali svoja osecanja.Vase srce ce svakako blistati srecom jer ste nasli pravu osobu  za zajednicki zivot.

 

STRELAC

Vasa sreca ce uskoro postati jedna lepa skorpija koja vas nikako do sada nije primeciuvala.U momentu je shvatila da ste joj srodna dusa i rado ce sa vama u emotivnu vezu. I sami ste se zaljubili u nju, ali ste cekali na njene korake. Shvaticete da ste srodne duse na samom kraju starog i pocetku novog meseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ako mislite da je zivot sveden samo na posao i jurnjavu da se stignu sve obaveze, varate se. Vi ste samo neko ko se previse daje obavezama i ko je uvek marljiv i odgovoran.Vreme je da zauvek zapamtite ove dane po jednom sudbonosnom susretu koji ce pokrenuti vase srce. I od vas uciniti drugu osobu.Srecnu i zaljubljenu!

 

VODOLIJA

Niste svesni gde ste ikoliko ste gresili, ali cete tek uvideti.Ovi dani ce vam doneti bezbroj cinjenica koje vam nece biti po volji. Mozda ste samo usli u fazu u kojoj cete biti neko ko vec zna sta cini, i koji ce snositi posledice svojih gresaka.U pitanju su odredjene osobe, a jednoj cete dugovati izvinjenje.

 

RIBE

Previse se dajete na poslu, pa i celim bicem svome zajednickom drustvu.Mada imate ogromno poverenje u sve njih, neko ce vas izdati ovih dana. Vreme je da lazni prijatelj zbaci masku i da konacno  budete zaprepasteni kome ste verovali. Vreme je da zauvek prekinete bilo kakvo druzenje, jer  ima lose namere u vezi sa vasom srecom.

Stranice: 1 2