Zadnji dani meseca jula:Dani  koje ce zauvek pamtiti ovi znaci zodijaka!

Zadnji dani meseca jula:Dani koje ce zauvek pamtiti ovi znaci zodijaka!

2023-07-28 0 By Admin

Zadnji dani  u mesecu vrte se  oko kraja i pocetka ovim znacima, a bice  dani koje ce zauvek pamtiti ovi znaci zodijaka…Jedan posebno!

OVAN

Zadnji dani meseca jula oznacavaju i kraj i jedan novi pocetak. Da li ce vam biti novi pocetak radnih obaveza, ili novi pocetak  necega lepseg? Svesno upadate u licnu dilemu, jer ste jedva cekali kraj meseca, ali i pocetak novoga.Zasto i sa kakvim namerama i ocekivanjima, i na kojem polju, vec znate, samo cutite o tome.Jos par dana i sve ce se znati.

 

  BIK

Vreme je da se okrenete novim koracima i da se vase srce usmeri  napred. Moracete uciniti neke velike promene u svome zivotu, inace cete potonuti vise.Vreme je da se uozbiljite, da se presatanete joguniti i da znate  sta vam je cilj. Neka ovo bude vas novi pocetak, a zadnji dani  u mesecu, neka budu  pocetak novog poglavlja u  vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Necete znati kako da savladate osecanja koja su vam se pomesala i koja vas guse. Mozda da se osmelite i pokazete za koga ih gajite, bolje nego sto drzite u dilemi jednu osobu. Vreme je da se radujete sto ce vam se pruziti nova sansa za nove korake. Od vas se ocekuje da ovo bude vas novi pocetak, i da na kraju starog meseca tacno znate sta zelite dalje i kako to i ostvariti.

 

RAK

Makar i plakali u sebi, necete nikome priznati da vam je tesko i da niste  spremni za nova jutra. Imate previse obaveza i one vas prosto smaraju, pa gubite orjentaciju koji je dan. Zadnji dani meseca jula mogu biti dani koje biste mogli slaviti. Ovo je mesec vaseg rodjenja, mesec jednog sudbonosnog susreta, i  zadnji dani ce biti dani koje cete zauvek pamtiti. I vasim suzama je uskoro kraj.

 

LAV

Vase misli vas vuku ka jednoj osobi koja ce vas  ocarati, pa zatim i razocarati. I ne slutite da ce zadnji dani meseca jula biti dani koji ce vas  zauvek uciniti prvo srecnim, pa zatim i nesrecnim. Vreme je da se zna sta bi se moglo uciniti dalje i sta je ono sto biste vi mogli pokusati da se stvari poprave. Ako brod ljubavi jos nije potonuo, ne pustajte ga da potone.

 

DEVICA

Uzeli ste svoje mesto u srcu jedne vage i ne date joj da ga menja ni sa bilo kojom drugom osobom.Zato stojite znalacki i borite se svim snagama i osecanjima za njenu ljubav.I njoj je drago sto je bas vas srela i sto ste takvi da vas je lako voleti.Vasa obostrana ljubav ce uciniti  sve da oboje zauvek zapamtite ove dane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2