Beze jedno od drugog,ali uvek se ponovo nadju i pomire!Ljubav ovih znakova ce pobediti!

Beze jedno od drugog,ali uvek se ponovo nadju i pomire!Ljubav ovih znakova ce pobediti!

2023-07-29 0 By Admin

 Dragi nasi, ako se pronadjete u ovim astro-kombincijama, imajte na umu da je to ljubav koja ce definitivno da pobedi. Ljubav koja moze da pobedi svaku prepreku…

 

  VAGA I DEVICA

Istina je da ova astro-kombinacija deluje kao nemoguc spoj. Da ljubav ova dva znaka prosto ne moze da uspe, jer oni nemaju nista zajednicko. Devica je znak koji je tajansven i cutljiv, dok je vaga neko ko ne zna sta hoce, i ko se smatra za jako neodlucnog. I bas zato ljubavna veza ova dva znaka cesto  zavrsi na los nacin, ali zapravo, ona je jedna od onih ljubavi koje traju vecno.

Iako se ko zna koliko puta rastanu, razidju, kazu da je kraj, krenu dalje, nadju novu ljubav… Pripadnici vage uvek misle na svoju pravu ljubav, dok oni rodjeni u znaku device samo i cekaju da im se voljena osoba javi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste se pronasli u ovim  astro-kombinacijama, znajte da je izvesno da je ljubav koja postoji izmedju vas isuvise jaka da bi se ikada zavrsila. Mozete da bezite, da pronalazite slabu utehu kraj drugih ljudi, ali vi cete uvek biti ona divna romansa i dokaz da ljubav koja je prava uvek pobedi.

Vasa veza je neraskidiva, i makar otisli na drugi kraj sveta, pobegli jedno od drugog, prosto ste zauvek povezani. Vasa ljubav zahteva mnogo truda, prastanja, tolerisanja… No, dovoljno je jaka i vredna svega toga. Mozda ce biti potrebno mnogo vremena pre nego se vas dvoje ponovo nadjete, ali imajte na umu da oni koji su sudjeni uvek pronadju svoj put. I to je sve sto treba da znate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2