Beze jedno od drugog,ali uvek se ponovo nadju i pomire!Ljubav ovih znakova ce pobediti!

Beze jedno od drugog,ali uvek se ponovo nadju i pomire!Ljubav ovih znakova ce pobediti!

2023-07-29 0 By Admin

 

 JARAC I OVAN

Ubedljivo najgora astro-kombinacija, ako gledamo po horoskopskim znacima. Jer, oboje ste jaki, snazni, tvrdoglavi, i oboje umete da “terate” po svome. No, vasa ljubav je divna i jaka, bas kao i vi. Vas najveci problem je to sto vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite, odnosno, niko od vas dvoje nece da napravi kompromis.

Vrlo je moguce da ce morati da se desi nesto vazno i bitno kako bi ste vas dvoje shvatili koliko zapravo vredi ono sto vi imate. I da, oboje cete zaista morati da pristanete na neke promene, na kompromise,i na jos mnogo toga, ako vec zelite da vam uspe.

Jasno je da je veza koja je izmedju vas jaka, neraskidiva, da je vasa ljubav prava, i da je ono sto vi imate iskreno i jako. To je jedino sto  treba da vam bude vazno. Nije bitno ko sta kaze, bitno je da oboje shvatite da ono sto imate jeste ono pravo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da naglasimo za sam kraj da ce biti potrebno vreme da se vi ponovo sretnete… Da je sve to izazov i igra sudbine zato sto oboje morate da shvatite da ste srecni samo kada ste zajedno.

No, jasno je da ce pre ili kasnije doci do pomirenja.  Da je sreca ono sto vam sledi..  Ono sto ste zapravo zasluzili. Vasa osecanja su jaca od glasa razuma.

Stranice: 1 2