Blizanci i Rak do kraja leta:Sledi novcana sreca i ljubavna carolija!

Blizanci i Rak do kraja leta:Sledi novcana sreca i ljubavna carolija!

2023-07-29 0 By Admin

Do kraja leta ovim znacima slede novcana sreca i novcani izdaci.Sta kojem, saznacete…

BLIZANCI

Posao:

Sto se vaseg poslovnog polja tice, imacete srece.Izdaci,bar oni veci,ce vas zaobici.Moracete to unapred realizovati kako vas ne bi snasli izdaci.Mora se priznati da nije bas uvek bilo tako, i da ste isli korak po korak. Niste dozvoljavali sebi  da budete zadnji, niti da zaostajete. Od vas se ocekivalo da napredujete i vi ste to sebi i nametnuli kao zadatak. Zato cete i dalje da idete jednu po jednu stepenicu vise.

Vec cete sada da sebi zacrtate plan koji cete zeleti da ostvarite.Pokazite da cete biti spremni da se okrenete nekim novim  detaljima na koje niste do sada mislili. Mozda ce bas neki detalji da odigraju kljucnu ulogu uvasem poslovanju.Napredovacete u obavezama, malo sa svojim znanjem, a malo cete i imati srece.

U svakom slucaju vi cete se moci pohvaliti da cete imati i da cete lepo zaradjivati.Jednostavno vas hoce pare,tako da vam slede novcani dobici i vi cete zaista biti prezadovoljni. Izdaci ce vas zaobilazioti.

Ljubav:

Sto se tice vase ljubavi, nece ici sve kako zelite. Neka vam bude za utehu da nikome tako ne ide. Oni sto se hvale, verujte da preteruju ili samo zele da im tako bude.Tako ce se i vama desavati neke razmirice na  polju emocija.Do sada ste uvek izostajali po pitanju emotivne srece za drugima.

Od vas se ceka da pokazete da ste spremni za neke kompromise, kako do razmirica ne bi doslo. I vi ste osoba koja malo zeli da vuce na svoju stranu.Od vas se ceka da budete spremni na njih, kako biste bolje funkcionisali.I u svakom slucaju, kako biste  mogli da opstanete kao emotivni par.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jedan ce vam se rak naci na putu, i necete mu moci odoleti.Mada cete se zaljubiti naprvi pogled, niste neko ko ce se razbacivati svojim emocijama. Volecete srcem jako i predano, ali necete biti neko ko ce stalno da izliva svoje emocije recima.Nemojte partnera dovesti u sumnju  i pitanja zasto mu ne govorite da ga volite!?

Valda ce i sam da shvati po vasem drzanju da ste zaljubljeni i da volite cak i bez reci. Resicete se na jedan veliki korak i to ce mu uliti nadu da je spreman da sa vama deli svako novo jutro.

Tako ce vam pored novcanih dobitaka da se desi i ljubavna carolija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2