Blizanci i Rak do kraja leta:Sledi novcana sreca i ljubavna carolija!

Blizanci i Rak do kraja leta:Sledi novcana sreca i ljubavna carolija!

2023-07-29 0 By Admin

 

RAK

Posao:

Pred vama suizdaci i to se vec i predoseca. zato gledajte da oni budu sto je moguce manji.Do pocetka leta je ostalo samo par dana i vi dobro pazite sta cinite i kako vladate.Postavite se ozbiljno, odgovorite na svoje zacrtane planove i cinite sve mudro i smisljeno. Srece ce vam svakako trebati.

Mada ste vredniji od vecine, i sposobniji od mnogih oko vas, suvise ste nezni.Zbog svoga mekog csrca cesto ispastate nesto sto niste  ni pomislili da hocete. I takodje, zbog svoje dobrote cesto  vas iskoriste. Zato pazite kako cete se postaviti ovih dana jer slede sijaset obaveza, a neko ce vas odvracati od njih. Neko iz vase blizine vas svesno nagovara na stranputicu.

Radite i idite korak po korak kako ste i navikli.Sve da obavite, uvek na vreme i nikad za opomene, no za pohvale  uvek. Sada necete moci da se otmete utisku da vas neko posmatra, da trazi malu sitnicu da vam napravi haos.Vreme je da otkrijete ko vam to cini na kraju kad ste blizu cilja, i ko vam to krade vase poene za sebe!?

Odlucite se da i sami budete malo ostrijii da vise nikome ne date da vas koristi. Davacete ceste pozajmice i tako cete ostati skoro praznih dzepova. Vasa skromnost  vam ne dozvoljava da vas snadju veci izdaci.Ali vas radni kolega se uvek slepa uz vas i vreme je da tome stanete na kraj.Izdaci koje cete imati, vise ce biti vase pozajmice, pa gledajte da se to vise ne desava.

Ljubav

Niste svesni da vas jedan blizanac voli i da vas gleda sa ljubavlju. Sami pocetak kalendarskog leta, donece vam njegove poglede. Bice vam jasno kao dan da se zaljubljujete i vi, i da necete moci da odolite njegovom sarmu. Imali ste veze koje se nisu ostvarile, niti su dale onaj rezultat kojem ste se nadali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako nista drugo, sada je vreme da se okrenete ovoj dolazecoj plimi ljubavi. Nemojte se dugo premisljati jer nista ne gubite ako pokusate. Vase srce ce biti zadovoljno onim sto oseti i samo gajite osecanja. Predlog je da udjete u vezu i pokusate. Ako biste pokusali, do kraja leta bi se moglo ocekivati da budete i zaljubljeni i voljeni. Ali i nagradjeni ljubavlju osobe koja ne zna mnogo da govori, ali zna da voli beskonacno. Scemi bez puno reci!

Tako ce se i vama desiti ljubavna carolija o kojoj ste sanjarili. Srece ce biti, ali vi morate imati i strpljenja.

 

 

Stranice: 1 2