Lav-kralj zodijaka,apsolutno najbolji, najpametniji i najlepsi-vole ga i Bog i ljudi!

Lav-kralj zodijaka,apsolutno najbolji, najpametniji i najlepsi-vole ga i Bog i ljudi!

2023-07-29 0 By Admin

 Danas vam pricamo o Lavu. Nema bas nimalo sumnje da je ovo znak na kojeg mozete da se oslonite. Znak koji ima “ono nesto”.

 LAV

Ovo je kralj zodijaka. Znak koji dobro zna sta je ono sto hoce, ali jos bolje sta je ono sto nece. I dok mnogi imaju problem da kazu sta je ono sto misle, lav vazi za osobu koja ce reci istinu ma koliko da se cinilo da ce ona biti bolna. Ovo je prosto znak koji ima petlju da kaze onako kako jeste i da se vodi kroz zivot svojim srcem jer srce zna najbolje sta je je ono sto mu treba.

Vrlo je vazno da kazemo da je ovo osoba koja ce vam biti odana i verna. Volece vas, bice vam prijatelj, vase rame za plakanje i sve sto ide uz to. I ako vam treba neko na koga mozete da racunate onda znajte da je to upravo lav.

Kada pricamo o ljubavi, moramo reci da on ume da krije svoja osecanja. Ali, ono sto je najvaznije od svega jeste da onda kada  zavoli, voli najjace sto moze. Znak je koji prosto ne zna sta znaci rec odustati jer on dize svoje ruke retko rada i retko od cega. Imajte uvek na umu da je ovo osoba koja ima stav i koja ce uvek i u svakom slucaju nastojati da izdrzi i da se izbori za ono do cega mu je zapravo stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Morate imati na umu da je lav znak kojem je emocija jako vazna. Dace vam sve sto ima, ali isto tako, dobro ce znati kada je vreme da nekome okrene ledja i ode.

Ovo je zodijak na kojeg niko ne moze da bude ravnodusan. Njega ili vole ili mrze, ali ravnodusnih na sam pomen ovog znaka nema. Ono sto je najveca istina kada pricamo o lavu je ta da ce vam reci ono sto misli, ono sto zeli i sto oseca. I njega ne zanimaju posledice jer ce reci onako kako jeste, makar to znacilo da ce uslediti zaista veliki problemi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2