Ljubav za nedelju:Kakav fantastican kraj meseca za ova tri zodijaka!

Ljubav za nedelju:Kakav fantastican kraj meseca za ova tri zodijaka!

2023-07-29 0 By Admin

VAGA

Dolaze dani za ljubav i dani kada ce cuda u vasem zivotu biti moguca. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je osnova svega da se fokusirate na emocije. Ako postoji neko do koga vam je stalo nemojte ni u kom slucaju da dozvolite da neko utice na vas i da vam prica kako cete ziveti i koga voleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ljubav je vase drugo ime. Postoji neko do koga  vam je stalo i tesko vam je i da zamislite da bez te osobe ostanete. Ali imajte na umu da za sve postoji pocetak i kraj, prvi i poslednji put.  Neka vam bude na umu da ono sto nije sudjeno ne moze ni trajati ma koliko se mi trudili.  Ako druga osoba ne daje sve od sebe, ne vredi ni da to cinite vi.

 

STRELAC

Ljubomora vam je danima veliki problem ali za ovu nedelju imamo sjajnu poruku. Nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje i da cete vi iskreno uzivati u svemu sto sledi. Jer, cinjenica je da cete moci da kazete da vam je voljena osoba sve svoje emocije dokazala i pokazala na delu.  Bice ovo savrsen kraj meseca i u to nema sumnje.

 

JARAC

Samo ostanite ono sto jeste. Postoji neko do koga vam je jako stalo i cinjenica je da je u pitanju osoba koja zna da ceni sve sto za nju cinite. Ova nedelja bi mogla cak biti i dan kada ce doci do prosidbe. Naravno, konacna odluka je na vama ali ako tu osobu volite svim srcem onda ce ovo biti najlepsi dan ikada.

 

VODOLIJA

Stalo vam je do jednog raka. Spremni ste na sve zbog njega i u to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je on ovog puta pomalo neodlucan. Kao da ni sam ne zna da li hoce da sa vama ostane i da li je spreman na neke ozbiljne korake i postupke na koje vi  uveliko pomisljate. Kao da vam se putevi razilaze.

 

RIBE

Ovaj  dan ce vama biti fantastican. Doci ce do toga da se vase zelje ostvare na najlepsi nacin. Dakle ako sada zelite veridbu ili  da saznate vest o potomstvu, ili bilo sta, znajte da za ovu nedelju zvezde za vas imaju samo najlepse planove. Cuda su svakako moguca, i to danas vise nego ikada.

Stranice: 1 2