Ovom znaku se smesi sansa da ostvari svoju najvecu zelju:Konacno od tuge do srece!

Ovom znaku se smesi sansa da ostvari svoju najvecu zelju:Konacno od tuge do srece!

2023-07-29 0 By Admin

Neverovatna sansa  da tugu zameni srecom, pruza se jednom zodijaku,pa sledi put od tuznog zodijaka, do srecnog coveka…

OVAN

Ni sami ne slutite  da vam se smese neki bolji dani. Vama su skoro svi isti, i da postoji neverovatna sansa  da se sta menja, ne verujete. Mada imate predobru dusu, vas ponos vam cini da se osecate drugacije i da se ne nadate cudima.Cuda postoje, ali u ovom slucaju ne za vas, vec nekog drugog zodijaka.

 

BIK

Mislite ad ce sve teci samood sebe,pa i neverovatna sansa da ce se pruziti sama. Po vasoj zelji, vama u korist, i bas onakokako biste vi zeleli da bude. Nista nije sasvim slucajno,mada slucajnosti postoje.U vasemslucaju morate sami sebi da stvarate prilike i trazite nacina da vam se desi neverovatna sansa.  Bila bi to sansa da zamenite uloge sa nekim drugim.

 

BLIZANCI

Poceli ste da mastate da se neke stvari moraju menjati, ali u stvarnosti nemate nacina kako.Svakako da biste morali da unapred znate sta biste tacno mogli da menjate i sta ceka na promene. Za vas je vec kraj meseca na izmakua da niste ni stigli da to primetite. Niste smeli ad sve prepustite slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec ste na putu da se predate sudbini koja nije ni lepa, niti zamisljana takvom. Za vas su dva dana premalo da se desi bilo sta lepo, niti neka neverovatna sansa za bolje dane. I ne slutite da ste na putu od tuznog zodijaka, do srecnog coveka! Ovo ce biti vas novi pocetak jer sudbina resava da se menjaju uloge u vasem zivotu.

 

LAV

Vreme je da budete  neko ko ce se istaci po dobroti, ali i po svome autoritetu.Imacete jednu situaciju gde necete moci da  ne pomognete, ali samo zbog dobroga srca. Ne vagate i ne merite postupke osobe kojoj treba pomoc,ali necete zaboraviti da vas je povredila. Zato cete se pokazati kao covek a ne zlopamtilo, ali cete ipak biti na distanci.

 

DEVICA

Na kraju ste meseca i vreme je da saberete svoj ucinak u prethodnim danima. Vreme je da budete iskreni i prema sebi i drugima. Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i da znate sta vas je snaslo.Vreme je da priznate da niste ostvarili mnogo, a da ste zeleli mnogo vise.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2