Ponedeljak,utorak,sreda spremaju iznenadjenja i razocarenja,ali i srecu na vidiku…

Ponedeljak,utorak,sreda spremaju iznenadjenja i razocarenja,ali i srecu na vidiku…

2023-07-30 0 By Admin

Ponedeljak, utorak i sreda spremaju razocarenja i iznenadjenja,ali i srecu na vidiku ovim znacima…

OVAN

Srecu na vidiku i ne osecate u desavanjima koja su vas snasla.Da se spremaju veca zivotna iznenadjenja to vec kao da i sami vidite.Nadate se da desavanja koja slede nece biti neprijatna i da ce biti bar prihvatljiva.Od vas se  ocekuje da sami prepoznate neke svoje sanse za boljitak.

 

BIK

Ne smete na sve oko sebe da gledate kao da je propast sveta. Ne mozete dozvoliti da vas negativna energija uzme pod svoje i da se u nju utopite. Izadjite u drustvo, trgnite se i tacno znajte da morate misliti pozitivno. Vase misli moraju nositi vedrinu, da bi i vasa desavanja bila vedra.Do sada ste cinili sve suprotno tome, vise nemojte!

 

BLIZANCI

Od vas neko ocekuje mnogo vise nego ste spremni i da mu ucinite.Znate da ste pomagali koliko ste mogli i da ste uvek bili tolerantni. Nemojte da zbog osecaja zaljubljenosti  radite  za dvoje. Srce vam se zaljubilo, ali sa strane te osobe nije  cista ljubav u pitanju. Samo vas koristi da se uz vas lakse nadje na lestvici uspeha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Srecu na vidiku kao da osecate i licno vidite da je blizu. I dok vam se u glavi roje misli, vi niste ni svesni  sta propustate. Mozda jos uvek niste svesni posledica koja ce vam doneti neka iznenadjenja. Haos u glavi, i patnja u dusi, vreme je da stane.Ucinite nesto po tom pitanju jer vas ceka sreca u skorije vreme sa osobom koju cete sresti.

 

LAV

Sledi iznenadjenje u naredna tri dana i mnogo cete se radovati. Stize vam u vidu poruke koja vas ceka i samo sto vam nije stigla.Bice to sreca na vidiku koju slutite, i o kojoj ste mogli da sanjate, ali niste ni pomisljali da ce bas vas da snadje. Ako ste imali razocarenje, eto i srece da se ne zalite!

 

DEVICA

Srce vam je puno ponosa, ali i neke skrivene tuge. Bilo kako bilo, ovih dana cete je vesto skriti  i samo cete pokazati ponos. Imacete priliku da se dokazete i tu cete biti dominantni. Posmatrace vas jedna vaga i pozelece da vas upozna radi ozbiljne veze.Dajte joj sansu, nemojte  gledati sa visine kad vam zeli pokoniti srce na vas mig.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2