Ponedeljak,utorak,sreda spremaju iznenadjenja i razocarenja,ali i srecu na vidiku…

Ponedeljak,utorak,sreda spremaju iznenadjenja i razocarenja,ali i srecu na vidiku…

2023-07-30 0 By Admin

VAGA

Odavno trazite priliku da upoznate ozbiljnu osobu radi moguce trajne veze. Vec ste primetili  jednu devicu, i jako vam se dopada. Kako vreme tece, osecate da je ona bas ona prava osoba za vas, pa cete joj ovih dana prici.Ne oklevajte jer sve je do vas. Ako joj pridjete, smatrajte da je vasa sreca na vidiku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Za ljubav jednoga strelca ste spremni da gazite sve prepreke.Primetili ste da vas posmatra, pa vam to uliva nadu da imate sanse. Zato necete birati nacina kako da mu se priblizite i na koji nacin da udaljite svoje suparnike. A  kako primecujete, imate ih oko njega mnogo vise nego sto mislite.

 

STRELAC

Vasa  simpatija prema jednoj osobi je sve veca iz dana u dan. Mada oko sebe gledate mnoga zaljubljena lica, zelite samo jedno. Srce ce vam biti puno i ljubavi i topline, kada osetite da ce da se bori za vas. Svom snagom i svim srcem  bas ona za koju i zelite da se opredelite, izmedju ostalih.

 

JARAC

Vec ste spremni da savladate dosadasnje razocarenje koje vas je snaslo, samo da ih ne bude vise. Vreme je da se okrenete svojim zeljama srca i snazi da se borite i izborite za srecu. Da je vasa sreca na vidiku, to ne znate, ali  znate da sve zavisi samo od vas i vasih koraka. I da morate biti kovac svoje licne srece.

 

VODOLIJA

Ova tri dana ce biti kao poruceni za neke vase korake. Zato ih napravite bez bojazni sta ce biti dalje.Sve je bolje i reci i odluciti, nego cekati i stajati u mestu, bez koraka i bilo kakvih pokusaja.Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete napred. Neke vrlo vazne odluke ste odlagali predugo, vreme je da se donesu.

 

RIBE

Sta se desava  sa vama,i zasto se niste izjasnili do sada, vec se pitaju mnogi. Posebno se pita jedna vodolija koja vas ceka da se odlucite za njena pitanja i da joj pravite drustvo. Svidjate joj se, ali vam ona to nikako da otvoreno prizna, ali hoce ovih dana.Vi ste takodje doneli odluku u svome srcu da se i ona vama svidja, ali kao da se oboje plasite da ce jedno drugo ignorisati.

 

Stranice: 1 2