Naredna 72.sata nekome donose dileme,ali nekome i novac i sudbinski susret!

Naredna 72.sata nekome donose dileme,ali nekome i novac i sudbinski susret!

2023-08-01 0 By Admin

Naredna 72.sata donose nove dileme i nedoumice ovim znacima, mada ce nekima doneti i resenje na koje su dugo cekali…

OVAN

Nove  dileme vam donose narednih sedamdeset i dva sata i moracete se dobro zamisliti. Budite spremni da se okrenete boljim koracima i da trazite neko trajnije resenje.Ne smete se  mnogo oslanjati na vreme koje je pred vama, jer ono nece resiti nista.Morate sve da resite samo vi, jer ce sve od vas i da zavisi.

 

BIK

Vi ste na potezu ovih dana da ucinite novi korak koji ce vas terati da ga ucinite.Nemojte oklevati  da se okrenete napred  i budite svesni da morate to pre ili kasnije. Nedoumice koje vam se ukazuju pomerite dalje od sebe i  gledajte da se osvrnete  na ono bolje sto sledi uskoro.

 

BLIZANCI

U vezi sa  jednim rakom imacete velike dileme i nedoumice.Desava vam se nesto suvise vazno i bolno za vas, i upali ste u dileme koje ne mozete da resite.Nikako da vas se oslobode neke lose situacije i mozda je vreme da se one promene. Niste svesni da je to moguce i da morate sto pre znati na cemu ste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nalazite seu istoj poziciji sa jednim blizancem, pa gledajte da nadjete zajednicki jezik. Za dileme i nedoumice koje oboje imate, samo cete  naci resenje zajedno. Zato morate pokazati veliku toleranciju jedno prema drugome, kako biste svoje probleme koji su nastupili, prevazisli bezbolno.

 

LAV

Budite uvereni da narednih sati moze da se dese i neka nemoguca cuda.Niste svesni da ce se neke stvari resiti na brzinu, a znate da zahtevaju vreme. Zasto da ne, cuda se desavaju i kada im se ne nadate, pa cete znati  da ste uspeli. Jedan lik ce vam vratiti  veru u ljubav i volju za zivot.

 

DEVICA

Niste zadovoljni sto se sve desava  kako ne treba i mimo vasih planova. Mada ce tu biti i nekih zeljenih stvari, ipak vam nije pravo sto ne ide nekim redosledom.Samo vi znate kako ste planirali tok stvari, ali mozete se zadovoljiti sto su bar neke u vasu korist.Zivot nosi tokove i mi ih ne mozemo zaustavljati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2