Cetvrtak, petak, subota-pravi dani za prave korake! Ovom zodijaku se okrece kolo srece!

Cetvrtak, petak, subota-pravi dani za prave korake! Ovom zodijaku se okrece kolo srece!

2023-08-02 0 By Admin

Vreme je da ova tri dana budu dani za prave korake, a i da se okrene kolo srece ovom zodijaku!

OVAN

Kolo srece se okrece, ali vase jos nece.Svesni ste nekih cinjenica i zato ne ocekujete nista da se promeni preko noci. Na vasu srecu, razumni ste i realno gledate na sve, pa ce vam biti lakse da podnesete sva desavanja. Vama ovi dani nece doneti nista novo, ali ce sve i  biti uobicajeno, ali solidno.

 

BIK

Tek treba da ucinite prave korake, ali jos ne mislite o tome. Vreme je da budete svesni  da vreme prolazi i neke sanse propustate. Zato ce ovo biti pravi dani za prave korake, pa gledajte sta biste mogli vi uciniti. Ako vam se ukaze povoljna okolnost, ne cekajte da se pokrenete i donesete vaznu odluku u momentu.

 

BLIZANCI

Glava vam je puna i osecate nemir u dusi, a sve zbog vama bliske osobe.Niste  zasluzili nicim da se tako ponasa, i da se lose ophodi.  Sto ste mogli ucinili ste i sada povratka nazad nema. Ako ima savesti i imalo ljudske osobine u sebi, morala bi da vas razume, ali i da vam pomogne i bude zahvalna za sve.

 

RAK

Nekako ste spremni da se odazovetu jednom pozivu, mada vam nece biti lako. Svesni da cete biti dovedeni u neprijatnu situaciju, a niste neko ko bi se povukao. Mozda cete to zeleti pred navalom osecanja tuge, kada shvatite da se vase kolo srece jos nece pokrenuti. Ne bar u smeru osobe do koje vam je stalo.

 

LAV

Ako ste kralj u dusi, pokazite da cete se tako ophoditi  i prema osobi za koju to zaista jeste.Nemojte da se ponasate kao da ne vidite da vas voli i da vam pokusava prici na stotinu nacina.Zatvorite oci kao da ne vidite sta cini, i ponasajte se sa strane  sa blagim interesovanjem kao da je vama stalo do nje. Ona   je na potezu.

 

DEVICA

Vasa nema tuga se ispoljava kroz vas ponos koji pokazujete, ali to sve kvari. Ako drzite do ponosa, ne gazite ga, ako ste tuzni, nemojte tugu kriti. Tako samo zbunjujete osobu kojoj je stalo do vas, i ne zna  kako da se postavi, i da li da odusta od vas. Ovo su pravi dani za prave prilike, pa joj dozvolite da vam iznese  ono sta vam ima reci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2