Strelac i Riba: Avgust ce vas iznenaditi ljubavnom magijom koja ce vas zauvek spojiti!

Strelac i Riba: Avgust ce vas iznenaditi ljubavnom magijom koja ce vas zauvek spojiti!

2023-08-02 0 By Admin

 

RIBE

Posao

Ovaj mesec cete moci da predahnete, mada cete moci da radite istim tempom. Mogli biste malo da se posvetite sebi i svojoj dusi, kao i trazenju srodne duse. Jeste da se gleda od cega se zivi, ali cete morati da se malo osvrnete i na svoj emotivni svet.

Vreme je da primetite da vas gleda jedna osoba i da zeli da vam se dokazuje. I vasi koraci ce biti vidno primetni na vasem radnom polju. Planirali ste pored svojih radnih obaveza da nesto ucinite i van radnoga vremena.Zelite iskoristiti lepo vreme i da odradite neke poslove  privatno.Planirate i neke obaveze oko kuce da radite i renovirate.

Bicete  optereceni obavezama koje vas  pritiskaju i koje morate zavrsiti dok je lepoga vremena. I tako u jurnjavi zaobavezama, pri kraju vasih obaveza, desice vam se susret koji ce biti cudo za vas, i kao da ce sudbinski da bude  u daljem toku.

Ljubav

Zavrsavajuci svoje  obaveze za kojima ste u jurnjavi, desice vam se jedan susret. Kao da ce biti sudbinski predodredjen da vam se desi, jer ce otvoriti novo poglavlje vaseg zivota.Bice to susret koji ce odmah da vam ukaze na srodnost dve duse koje su se nasle.

Na dva bica koja su se srela i zavolela u momentu, a koja ce osecati kao da se znaju godinama. Zauvek ce vas vezati jedan pogled, koji ce vas iznenaditi ljubavnom magojom. Bas kao poziv da ga primite u svoje srce zauvek.Zaljubicete se jer cete osetiti kao i on, srodnost vasih dusa.

Poneti ljubavnom magijom, radovacete se kao nikada pre i bicete srecni i zaljubljeni. Svesni, ali iznenadjeni ljubavnom magijom koja ce vas zauvek spojiti, cvetacete od srece. A oko vas ce kruziti price kako su fatalan par jedna riba i jedan strelac.  I bicete uzor svima oko sebe.zato ce ovo biti vas mesec ljubavi, ljubavne magije.

Zdravlje

Koje ikada bio bolestan, a da je bio zaljubljen i lud od ljubavi?Posto cete i vi  biti srecni  i zadovoljni zbog nove ljubavi, tako cete biti puni vedre energije. August ce vas iznenaditi prijatnom ljubavnom magijom koja ce vas zauvek spojiti i od vas uciniti pravi zaljubljeni par.

Stranice: 1 2