Vreme cuda, ljubavi, ali i raskida i razocarenja… Poruke svemira za sve znakove!

Vreme cuda, ljubavi, ali i raskida i razocarenja… Poruke svemira za sve znakove!

2023-08-05 0 By Admin

 

 VAGA

Ovo nije vreme da mislite o prolosti. Zapravo, nije pametno da se ikako i ikada vracate na te stare staze. Tamo nema srece. Ono sto je proslo, proslo je, to morate da pustite i da krenete dalje. Cuda su moguca, ali sreca ce da usledi samo u slucaju da vi nakon svega   odlucite da mislite na buducnost, ne na proslost.

 

SKORPIJA

Slede vam meseci promena. Cekaju vas neke velike odluke. Od toga kakve ce one da budu, zavisi koliko cete srece imati. Ali, ono sto je jasno jeste da za sve treba vremena i strpljenja.

Dajte sebi priliku i sve ce doci  na svoje brze nego sto mislite. No, neka vase odluke ne budu nagle.

 

STRELAC

Sledi period  za radost. Kada to kazemo,mislimo i na posao i na ljubav. Moguce je da cete konacno i vi pronaci osobu koja ce konacno  da da vasem zivotu novi smisao.

Mnogo ste toga prosli ali konacno dolaze dani kada ce sreca biti uz vas, i kada sve dolazi na svoje.

 

 JARAC

Naredni meseci mogu da budu velika prekretnica u vasem zivotu.  Ali, to ne znaci da ce sve biti lepo, i da ce sve biti lako. Nece. Samo, morate da se izborite  za svoje snove.

Ako vam je do necega stalo,nemate drugu opciju nego da se ka tome okrenete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da su pred vama meseci kada su cuda moguca i kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. No, polako, mislite o tome da je sreca na vasoj strani i da  morate da date sve od sebe. Ako ste sada slobodni, znajte da nema sumnje da cete u narednim mesecima konacno sresti osobu kraj koje cete ostariti.

 

 RIBE

Vi ste znak koji ce se razocarati. To je ono sto moramo reci. Videcete pravo lice nekog do koga vam je stalo i necete znati kako da iz svega toga izadjete kao pobednik. Ne mozete nikoga promeniti. Imajte to na umu. Neki ljudi bas i nisu vredni vase iskrene ljubavi.

Stranice: 1 2