Poziv koji menja sve:Naredna tri dana sledi neocekivani poziv koji ce usreciti ovog zodijaka!

Poziv koji menja sve:Naredna tri dana sledi neocekivani poziv koji ce usreciti ovog zodijaka!

2023-08-06 0 By Admin

Narednih dana sledi neocekivani poziv koji ce usreciti neke zodijake, a od ovog uciniti srecnika!

OVAN

Vec ste u ocekivanju  da se desi neko cudo i da se  imate cime pohvaliti. Svakako da bi to bio neocekivani  poziv od jedne osobe. Nadate joj se vec duze vreme, i nikako da  ostvari bilo sta po tom pitanju. Za sada deluje da ce sve ostati monotono i bez ikakvih promena.Jedino ako vi ne ucinite neki korak.

 

BIK

Vec ste svesni sta vas vuce napred, bas kao i sta vas drzi u mestu. Zato biste morali da iskocite iz letargije i da se pokrenete. Ako ste svesni nekih cinjenica, ucinite nesto da se pokrenete.Nije dobro sto ste pomireni sa njima, i sto se predajete, umesto da se nadate da ce stici neocekivani poziv.

 

BLIZANCI

Vasa briga postaje veca,  nego ste  je imali. Imali ste sansu da resite nesto od zivotne vaznosti. Niste nista lose ucinili, ali vam je za dlaku  propala, bas kada ste se nadali da ste ostvarili cilj. Sada se suocavate sa losim cinjenicama koje su tu, i presabirate se sta se zapravo desilo?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Bili ste tako ubedjeni da ce se desiti nesto sto zasluzuje sve cestitke. Ipak nije i vreme je  da se zapitate zasto i sta se desilo?Da li je to samo pitanje srece, zaslugom karme, ili vam se jednostavno nije dalo?  Ipak jos je u toku nesto vazno, i jos se nadate da ce se desiti neocekivani poziv  koji menja sve.

 

LAV

Naredna tri dana imate mnogoobaveza tako da cete se njimaipredati. Ono od cega zivite, vas je posao i on ce vami ovih dana biti naprvom mestu. Pokazite da necete zapostaviti ni ostala polja, a ipak cete se maksimalno posvetiti poslu.

 

DEVICA

Ljubav koja vas vuce prema jednom raku, trpi pritisak jedne jake skorpije. Mozete li kako da je ignorisete, i da  joj ne dozvolite da bude kamen spoticanja? Volite ga i jako ste mu privrzeni,  i zato nemojte da padate na njene  reci koje nisu na mestu.Sta su uvrede koje vas se ne ticu u odnosu na vasa iskrena osecanja?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2