Nedelja,ponedeljak i utorak: Tri dana za dugo pamcenje i nove ljubavi!

Nedelja,ponedeljak i utorak: Tri dana za dugo pamcenje i nove ljubavi!

2023-08-05 0 By Admin

Naredna sedamdeset dva sata ce biti sati  za nezaborav i pamcenje ovim znacima!

 

OVAN

Naredna tri dana ce biti sati za pamcenje i nezaborav, ali ne vama. Mozda se samo nadate da ce tako biti i da cete moci ostvaritri svoje snove. Nesto niste planirali onako kako treba i izmaci ce se kontroli. Ipak ne znaci da ce ovo biti neki losi dani za vas. Bice vam jako lepi, ali nista narocito cime biste se hvalili.

 

BIK

Sati sto slede docekujete u cistoj ravnodusnosti, kao da imate sto godina.Ne smete se tako predavati  samo sto vam se nesto nije ostvarilo. Morate biti veseli i smeli, i otrgnuti se od letargije u koju ste zapali.Mogli biste se  malo pokrenuti jer zivot tece mimo vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sati za nezaborav su pred vama, ali ne na vasu srecu, vec u kontra  smeru. Taman ste se nadali da cete uspeti u necemu vaznom, i tako bi ovi sati bili za nezaborav. Samo malo vas je delilo od zeljenog cilja, ali se u momentu sve okrece na vasu stetu.Jedna idelana sansa ce propasti u momentu.

 

RAK

Pamtite samo nesto od pre, misleci da se sati za nezaborav vise nikada nece ponoviti.Ili da cak nece samo vama! Okrenite se malo pozitivnijim mislima, i tako ce sve da vam bude bolje. Vreme  je da sami sebi stvorite priliku da vam bude drugacije i da vratite volju za zivotom. I da vam se dese sati za nezaborav u kojima cete biti veseli, a ne tuzni.

 

LAV

Verujtete i dalje u ljubav jedne osobe, a on a vec flertuje sa drugima. Ako vam je rekla kraj, zaboravite je i krenite dalje. Da  vas lazno zavarava i ostavlja vasu vezu na cekanju, to joj ne smete dozvoliti. Imate tri dana da dobro razmislite. I da smognete snage za ono sto trebate i ono sto morate uciniti.

 

DEVICA

Idete za svojim obavezama i ne osvrcete se mnogo na one sto su vas zaboravili.  I ne slutite da svi imaju svoje tuge i radosti i da i njih muce sati  za nezaborav. Tuzni ili srecni, nevazno, vazno je da morate razumeti svacije razloge. Zato ne zalite se da vas jedna osoba ne voli, kad znate da je luda za vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2