Tokom 72 sata karma cini cuda: Neki zodijaci ce biti ponovo na pocetku srece!

Tokom 72 sata karma cini cuda: Neki zodijaci ce biti ponovo na pocetku srece!

2023-08-07 0 By Admin

Tokom sedamdeset dva sata karma cini cuda, a neki zodijaci ce biti ponovo na pocetku srece!

OVAN

Vreme  tokom naredna sedamdeset dva sata bice moguce da se dese neke neocekivane stvari. Na takvo nesto necete ni pomisliti, zeleci neke druge.Bicete jako iznenadjeni sto cete se moci da radujete zbog  toga. Mozda cete moci da se  okrenete nekim stvarima  i da ponovo budete na pocetku srece.

 

BIK

Nadate se  da ce karma da ucini cuda i u vasem slucaju. Nece biti kako se nadate, jer od nadanja nemate nista.Za srecu se bori, i nista ne mozete postici ako se samo nadate. Morate se potruditi i dati sve od sebe da  poboljsate svoju situaciju. Nije dobra, a vi to vidite i uprkos svemu  ne predizimate nista.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Taman kada ste se radovali, pa razocarali, karma ce da ucini cuda.I ne slutite da ste ponovo na pocetku srece. Jos  cete ubrzo postati neko ko ce se miriti sa partnerom sa kojim je u svadji.Kada ste mislili da ce vam sve ladje potonuti, karma ce vas spojiti sa bivsom.Ovih dana ste ponovo na pocetku srece.

 

RAK

Vec ste u prilici da znate sta morate da preduzmete i sta bi bilo najpametnije.Problem je u tome sto su vam ruke vezane i sto ne znate sta cete. Lako biste se sami odlucili na neke korake, ali vase misljenje i vasi koraci su podredjeni jednom lavu.

 

LAV

Nesto pokusavate da resite sa jednim rakom, ali opet zelite da sve bude po vasem. On bi se nekako i snasao bolje od vas, ali vi ne date ispred sebe nikome, pa ni njemu. Vreme je da se okrenete vaznim stvarima i da pustite da karma ucini cuda.Mozda se nesto i resi.

 

DEVICA

Karma ce vas zivot uzeti pod svoje pokusavajuci da ga uredi.I ne slutite da ce moci da vam nametne neke vase  licne dileme, ali i pokusa pomoci da ih resite.Ako karma cini cuda, gledjte to sa neke druge strane i misleci da necete moci da menate mnogo sta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2