Tokom 72 sata karma cini cuda: Neki zodijaci ce biti ponovo na pocetku srece!

Tokom 72 sata karma cini cuda: Neki zodijaci ce biti ponovo na pocetku srece!

2023-08-07 0 By Admin

VAGA

Vec ste spremni da se okrenete novim koracima, ali ce vas nesto spreciti. Niste ni pomisljali da mozete tek tako da odustanete od  nekih licnih koraka.Jednostavno isprecice vam se nesto na sto niste racunali i to ce vas znatno omesti.Kao da se karma umesala u sve cineci  da vam se nista ne da.

 

SKORPIJA

Vasa  ocekivanja su velika, ali ih nece karma uslisiti.Mada pokusavate da se pomirite sa nekim, nece vam se dati. Ranije ste imali neke sanse koje niste iskoristili i ovih dana cete se morati pomiriti da je sve nemoguce. Nek vam bude  ravno sve, jer se morate pomiriti na neuspeh i prihvatiti cinjenice.

 

STRELAC

Imate  zelju da ovih dana pokazete svoj radni elan.Jednom jarcu zelite pokazati da ste vredni divljenja, i da cete uspeti sta god naumili.I mislite da cete sve da  uspete bas onako kako biste zeleli da bude  kako biste uspeli da se ponosite  uspehom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Naredna tri dana cete otkriti istine i lazi o bliskoj osobi i bice vam se tesko pomiriti sa time. Voleli ste je i zeleli da budete zauvek vezani jedno za drugo, ali kao da  vas karma opominje.Nece vam biti jasno zasto vam je pricala jedno, a u stvari cinila drugo? I kako ste joj na slepo verovali?

 

VODOLIJA

Ne znate sta da cinite osim da se posvetite radnim obavezama i da radite. Vec ste prebukirani ovih dana i mada ste ocekivali pomoc jedne ribe, nije vam se odazvala. Tacno znate da ste zaduzili mnoge da vam se nadju pri ruci, ali  to ne ocekujte. Dobro ce morati da saceka da vam se vrati malo kasnije.

RIBE

Jedna vodolija je preumorna  i zeli vasu pomoc. Racuna da ste joj duznik i da joj morate pomoci, ali ceka da se sami toga dosetite. Srecom, vratice  vam se stara ljubav, pa cete biti ponovo na pocetku srece. Tako cete svoje brojne obaveze ostaviti malo po strani zeleci da se posvetite  svojoj sreci.

Stranice: 1 2