Do 20.avgusta ciganske karte otkrivaju i upozoravaju na sva tri zivotna polja!

Do 20.avgusta ciganske karte otkrivaju i upozoravaju na sva tri zivotna polja!

2023-08-10 0 By Admin

VAGA

Ciganske karte vide da radite vredno i predano, ali suvise ste  se zapleli. Vreme je da vratite pogubljeno samopouzdanje koje vam je odnela bivsa ljubav. Kako ste joj dali da sa vasim srcem ponese i vase samopouzdanje, koje je vasa  kljucna osobina? Da ne trpi vase zdravlje zbog vase nesigurnosti, morate se opet vratiti u normalu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da se vratite sebi, onoj od pre vasih emotivnih lomova. Uporedo sa time, mozda i onoj  kada niste zaradjivali toliko i kada su vas radovale sitnice. Niste jedina osoba koja previse radi i puno zaradjuje, pa nemojte  da se suvise ponosite i hvalite zaradom. Zarada vam ne daje srecu  na drugim zivotnim poljima.Usamljeni ste, tuzni i nervozni, a imate sve uslove da opet budete srecni i zdravi.

 

STRELAC

Kako ciganske karte ukazuju, pravo je vreme da pridjete  skorpiji. Ako je ranije pokazivala da je ravnodusna, sada se sve promenilo. Verujte da je tuzna i usmljena i sanja da nadje  nekoga ko bi joj  bio ravan u svemu. Zar ne vidite da ste vi to, samo ste postali skromni zeleci da je osvojite.Skromni, i po prvi put nesigurni da cete u tome uspeti, ali hocete!

 

JARAC

Dovoljno ste dobri i nezni, da biste nekoga osudjivali, ali ne dajte se omalovazavati.Mada uvek gledate svoj pravac, sada je vreme da  ne date da vas ponize oni mnogo gori od vas.Vredno i radno obavljate sve svoje obaveze na vreme.Zdravi i odvazni, mozete birati sebi partnera koji ce vam biti ravan po inteligenciji koja je zanemarena.

 

VODOLIJA

Ciganske karte vas upozoravaju da budete oprezni kada dajete komentar. Neki vasi komentari su povredili jednog raka, a da ni svesni niste koliko. Imacete situaciju u radnom okruzenju, i gledajte da se uzdrzite od brzih i nepromisljenih zakljucaka. Sto se tice zdravlja, imacete problem da vas muci zeludac.Razlog vise da se ne upustate u bilo kakve rasprave.

 

RIBE

Ciganske karte vam ukazuju da krenete dalje, ali i da se osvrnete nazad ako to vase srce zeli.Nemojte u svemu da prihvatate zivotna nedaca kao neminovnost. Otrgnite se od mirenja sa situacijom.Uvek radite previse i previse i trpite, pa ne dajte da trpi i vase srce.Volite nekoga i naterajte ga da i on voli vas, umesto sto se mirite da niste sudjeni jedno drugome.

Stranice: 1 2