Kad izgubljene nade ponovo ozive:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do kraja meseca!

Kad izgubljene nade ponovo ozive:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do kraja meseca!

2023-08-10 0 By Admin

Ovim znacima se vraca bivsa  ljubav i njihove izgubljene nade o sreci, ponovo ce oziveti…

OVAN

Do kraja meseca se mozete radovati da cete sve uspeti da resite.  Obaveze su  vam u prvom planu, ali cete ih zavrsiti valjano i na vreme, kao i uvek. Mada ste bili usamljeni i tuzni, ne znaci  da se necete radovati do kraja meseca.I da vas ponovo nece obuzeti i oziveti vase izgubljene nade o sreci.

 

BIK

Ako su vam vase ladje potonule, morate dici sidra i krenuti napred. Umesto da i dalje tonete dublje, i zivite na pepelu izgubljene nade o sreci, gledajte da je ponovo ozivite. Ne smete se predati kao da vam je sudjena samoca i neuspeh, nego se morate potruditi da ostvarite uspeh.Nece se sam desiti, vec morate da se postarate da opet budete uspesni i srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Prizeljkujete neke lepe trenutke i nadate se da ce vam doci. Cinicete sve da se dese, pa makar morali da predjete i preko svoga ponosa. Pocecete da popustate jednoj osobi i da joj povladjujete vise nego je zasluzila. Pazite da vas ne povredi jer je veliki manipulator i tacno zna koja vam je slaba tacka.Volite je previse i svesni ste toga.

 

RAK

Do kraja meseca ste hteli mnogo toga, pa ste cak i zacrtali neke planove.Pazite da vam se ne desi isto sto i pre.  Dajete se previse, ali i previse verujete svima. Cuvajte se da ne budete povredjeni jer neko racuna na vasu dobrotu i na vase dobro srce. Mogli bi da zloupotrebe vase meko srce, a vi razmislite ko je ta osoba. Vreme je za istinu.

 

LAV

Jedva da ste podneli  gubitak bivse ljubavi i da ste uspeli da se pomirite sa istinom.I ne slutite da sledi povratak proslosti u vas zivot i da cete opet krenuti od nule. Vraca vam se bivsa ljubav i vase izgubljene nade o sreci, ponovo ce oziveti. Bas kao da se nisu ugasile u vasem srcu, no ce zaziveti ponovo jacom snagom.

 

DEVICA

Vec ste spremni da se upustite u razgovor sa jednim  strelcem.Ne ocekujete nista, ali se nadate da ce razgovor poci u zeljenom smeru.Jedno drugom ste sve,  ali izmedju vas je veliki jaz proslosti. Da li cete moci da savladate nesporazume i pregazite barijere?Hocete li moci oziveti skoro vec izgubljene nade?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2