Kad izgubljene nade ponovo ozive:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do kraja meseca!

Kad izgubljene nade ponovo ozive:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do kraja meseca!

2023-08-10 0 By Admin

VAGA

Vreme je da zavrsite sve svoje planove koje ste sebi zacrtali.Vasi planovi  su mogli biti i manji, ali sami ste ih nametnuli, i sada se starajte da se ostvare.Vasa je zelja jedan razgovor na zapocetu temu koji ste samo otvorili i  tako je ostalo nedoreceno sve sto sate hteli da pricate. Izvedite sve na cistinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Morate se truditi da se ovi dani odvijaju u vasu korist, a ne na vasu stetu.Zato gledajte da budete obazrivi, i da pokazete razumevanje u datoj situaciji.Moracete  pokazati saradnju sa jednim blizancem, umesto sto pokazujete samovolju i sto ste  tvrdoglavo isli po svome. Dogovorom cete resiti ono sto se cini nemoguce resivim.

 

STRELAC

Nadali ste se jednoj osobi koliko i sreci, ali ste prestali da se nadate. Nemojte ocajavati jer se stvari popravljaju i vreme je da budete zadovoljni. Bicete jako iznenadjeni obrtom koji ce se desiti i pozivom koji menja sve u vasem zivotu. Vase izgubljene nade o sreci ce opet da zazive. Uskoro cete biti srecni, kao nekada pre.

 

JARAC

Ocekujete da se srede neke nesuglasice sa osobom do koje vam je stalo. Rado biste presli preko svega, ali osecate da bi vas tako potcenila. Mada ste slabi jer je volite, ne smete dozvoliti da zloupotrebi vasu dobrotu i sansu koju joj pruzate.U vasem slucaju mora biti dobro za dobro, i ljubav za ljubav. Makar ovaj put!

 

VODOLIJA

Srce vas vuce napred i vreme je da se  radujete, ako niste pre.Mozda ce jos neki dani biti dani koji nece biti bas najbolji, ali do kraja meseca ce se sve srediti. Idite za obavezama, jer cete imati vreme i za sebe. Bice to vreme u kojem cete rado  da razmislite o onoj koja zeli uci u emotivnu vezu sa vama. Ni vi niste ravnodusni, samo se malo pravite vazni.

 

RIBE

Od vas se moze ocekivati da okrenete novi list.Vreme je da budete svesni da morate to uciniti i poci napred. Sve  se okrece, sve biva i prolazi, pa ce i vasa proslost morati biti potisnuta. Vreme je da okrenete novi list i da vam se okrene kolo srece.Ne cekajte, cinite sve da ga vi pokrenete na bolje!

Stranice: 1 2