Utorak,sreda i cetvrtak: Jedan zodijak na pola puta da resi pitanje svoga zivota-pitanje srece!

Utorak,sreda i cetvrtak: Jedan zodijak na pola puta da resi pitanje svoga zivota-pitanje srece!

2023-08-14 0 By Admin

Vreme je da jedan zodijak donese vaznu odluku i resi pitanje svoga zivota,svoju srecu!

OVAN

Naredna tri dana su dani na sredini sedmice, a vi ste na pola puta da resite, ne jedno pitanje zivota, vec njih vise.Moracete biti spremni da se udruzite u nekoj  prilici i da krenete konkretno, bar za jednim. Ne tracite vise vreme, koje neumitno tece pored vas.Koristite ga tako sto cete za pocetak izdvojiti prioritetno pitanje od kojeg morate krenuti.Pitanje emotivne srece.

BIK

Malo ste zbunjeni  i uplaseni od dana koji su pred vama.Trenutno ste u losoj finansijskoj prilici koja vas  i brine i plasi.Vec ste usli u dozvoljeni minus, preko kojeg ste se zakleli da necete. Vreme je da se pokrenete i pocnete traziti resenja. Mozda vas neko jako voli.Osmotrite oko sebe,  zagledajte se dobro sve dok  vam jedna osoba ne ponudi pomoc.

 

BLIZANCI

Pitanje je samo sta cete uciniti ovih dana.Vasa je sreca zagarantovana ako se budete bavili nekretninom.Vreme je da resite zivotno pitanje i da stanete na svoje noge. Zelite imati i sigurnost  i nesto svoje, da licno ne biste imali neki pritisak sa strane.Vec odavno trpite i sve vise vam se cini da ste u neresivom problemu, ali ce sve doci na svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Pokazite vise elana ovih dana jer mozda vam sledi dobra pozicija. Izborite se da od lose prilike, sve usmerite ka resenjima. Dajte sve od sebe i resite ono sto ste predugo odlagali.Odavno ste  u prilici koju niste zasluzili, ali ste toliko  dobri, da vam se dobrotom mora vratiti.Mozda bas sada resavate  neko  pitanje, a da niste ni svesni da je to pitanje vaseg zivota.

 

LAV

Vec ste u prilici da se  okrenete nekim idejnim resenjima.Ono sto vas remeti jeste nacin, jer prvo idete za zeljom bez obzira na sve, pa se onda  kolebate. Budite lav i u svojim namerama, i kada podjete ka cilju, ne stajite sve dok ga ne ostvarite.Vec ste navikli na prepreke kojih uvek ima, i na poslu i na drugim poljima.

 

DEVICA

Imate  nekih obaveza koje bi mogle i da sacekaju.Pokazite malo vise paznje svome partneru jer smatra da ste ga zanemarili.Nemojte da dozvolite da misli da su vam svi vazniji od njega. Vase obaveze se mogu dovesti u red, a vasi prijatelji neka malo sacekaju na druzenje.Vreme je da obavite vazan razgovor.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2