Tri nova dana mnogima donose nove sanse, a samo ovom zodijaku moguce pomirenje!

Tri nova dana mnogima donose nove sanse, a samo ovom zodijaku moguce pomirenje!

2023-08-13 0 By Admin

Tri nova naredna dana  donose nove sanse mnogima, a samo ovom zodijaku  moguce pomirenje!

OVAN

Tri naredna dana i promene. Nista neuobicajeno za vas, no isti tempo se nastavlja. Za vas su novi radni dani i vreme da prionete na posao.  Vredno i marljivo kao i uvek,otaljavacete obaveze i nista vas nece dekoncentrisati. Niste neko ko se ponasa neodgovorno, pa kad radite, samo o poslu mislite.

 

BIK

Previse ste se zaneli i niste unapred racunali  svoje izdatke u odnosu na vasa primanja.Zato cete se ovih dana suocavati sa novcanom krizom. Vreme je da se uozbiljite i da svoje investicije pazite u sta i kako ulazete. Ovih dana ce vam samo pomoc iskrenog prijatelja biti na prvom mestu da je potrazite i resite  troskove u koje ste upali svojom krivicom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Tesko vam je sto vam se desavaju neki zapleti, pa krivite sebe. Ocajavate i mucite brige kako da resite jednu gorucu situaciju. U svemu tome, necete vi biti krivi cak ni malo, osim sto ste bili popustljivi, kada ste trebali da reagujete. Pazite da ne pokvarite sve da bude gore, svadjom se nista ne resava.

 

RAK

Bili ste puni nade da ce se neke stvari resiti, ali sada ocajavate. Jasno vam je da nece biti lako, da se morate  povlaciti kako vetar duva i ne reagovati ishitreno. Vi  niste osoba koja se ikada tako ponasala, pa ce vam biti teze.Jedna osoba ce vam dati do znanja da se oseca povredjeno sa vase strane.Moguce pomirenje na pomolu.

 

LAV

Vec ste svesni da ovako vise nece moci i da morate biti konkretni. Zato ovih dana  nastojiite da se zalozite za nove sanse koje ce vam se ukazati. Idite u drustvo, radujte se i pokazite svima da ste  preboleli. Vreme je da podjete dalje, a sansa ce vam se ukazati. Ne propustajte je!

 

DEVICA

Kako da se radujete osobi koju volite, a koja vas ignorise? Ni sami ne znate da li da se okrenete  od nje, ili da jos malo pokusavate zadobiti  njenu naklonost.  Vreme je za nove sanse mnogima, pa ce se i vama desiti.Nemojte odustajati sve dok ne ucinite bilo sta kako bi znali da ste bar pokusali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2