Utorak,sreda i cetvrtak: Jedan zodijak na pola puta da resi pitanje svoga zivota-pitanje srece!

Utorak,sreda i cetvrtak: Jedan zodijak na pola puta da resi pitanje svoga zivota-pitanje srece!

2023-08-14 0 By Admin

VAGA

Ako ste izbegavali da odgovorite na vazno pitanje, sada cete morati. Nema vise bezanja, sada morate da sagledate problem drugim  ocima. Vreme je da, na dilemu u kojoj ste, gledate kao zivotno vazno pitanje.I da tacno znate sta vam je ciniti i nakoji nacin cete i sami doprineti da se ona resi  na najbolji moguci nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sve vase  ideje koje ste imali, vec su bile na tapetu posmatranja.Vreme je da ovih dana ucinite nesto jasno i konkretno. Ne morate pricati samo o svome poslu, pred osobom koja zeli da sa vama razgovara. Vi ne znate zasto vam se priblizila, ali mozda mozete taj razlog da procitate izmedju redova. Svidjate joj se!

 

STRELAC

Jedan jarac vas posmatra sa znatizeljom, pa zasto mu ne biste uzvratili  pogledom?I sami ste bili zaljubljeni u osobu koja  vam nije uzvratila, pa sada utesite jedno zaljubljeno srce.Ako nista drugo, dajte mu  nadu i ohrabrite ga da vam pridje. Ne glumite da jeste, kad vase srce kaze da niste ravnodusni.

 

JARAC

Srce  vas upucuje na jednog strelca i stalno trazite mesto kako biste ga posmatrali.On se za sada samo pravi vazan, i ignorise vase poglede. Vazno je da budete uporni i da ne dozvolite da vas ponese osecaj nesigurnosti, pa da odustate. Samo se pravi da je ravnodusan, a da se i vi njemu svidjate. Tek cete otkriti tokom naredna sedamdeset dva sata.

 

VODOLIJA

Postacete odlucni u resavanju vaznih stvari, pa ce i jedno zivotno pitanje samo da se nametne. Moracete biti na visini zadatka i znati kako da postupite i kako da napravite odlucan korak napred. Vreme je da svoj zivot uzmete u svoje ruke i budete kovac svoje licne srece.

 

RIBE

Samo od vas zavisi kako cete dalje i cemu cete se posvetiti ovih dana. Razum bi svakako da se posvetite  poslu i obavezama. Srce se jos bori da sakrije da je to zelja da pridjete jednoj osobi i da joj pokazete da vas je ocarala.Iskreno se nadate da se nece desiti da budete razocarani. Jer necete odustati od namere da je bolje upoznate. Vec vam se dopada i vec se zaljubljujete!

Stranice: 1 2