Naredna tri dana sledi zaplet blizancima, dilema skorpijama, zajednicka  radost za ova tri zodijaka!

Naredna tri dana sledi zaplet blizancima, dilema skorpijama, zajednicka radost za ova tri zodijaka!

2023-08-15 0 By Admin

Naredna tri dana slede razlicita raspolozenja razlicitim znacima,ali ce tri znaka imati zajednicku radost!

OVAN

Naredna tri dana cete imati prilike da se malo i zabavite.Posto ste previse radili, moracete da uhvatite  neki pravac i da nadjete mirno mesto za odmor.Ne oklevajte u kakvom cete ga drustvu provesti,  ali znajte da mora biti pozitivno. Zato u obzir dolazi samo uzi krug prijatelja koji odisu pozitivnom energijom, sto ce vas potpuno okrepiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ne upustajte se u neki rizik, jer  ga za sada ne prepoznajete, a  znajte da lezi u jednoj ponudi. Dobro promislite ko vam to nudi pomoc, koja bi vam se mogla obiti o glavu. To sto ce vam novcanik biti poluprazan, ne znaci da mozete pozajmljivati od bilo koga. Cuvajte se osoba koje jos niste dobro upoznali.

 

BLIZANCI

Ovih dana cete se naci u poziciji kao da ste se zapleli u klupko. Bas kada ste pomislili da ste resili nesto vazno, upascete u klupko iz kojeg se necete lako izvuci. Vreme je da shvatite da ste upali u veci problem, i to ce vas dodatno zabrinuti. Polako, ne ocajavjte dok ne razbistrite misli. Ovo cete morati da resavate hladne glave.

 

RAK

Postajete potpuno ravnodusni na sve oko sebe, i ljude i zbivanja. Osecate se tuzno jer ne mozete da shvatite da ste  dosli upoziciju da morate da pravite izbor, i da birate na koju cete stranu. Ne na koju se stranu okrenuti, vec kome cete drzati stranu izmedju dve bliske osobe. Kako da im ukazete na greske, i da ne mozete ni na jednu stranu!?

 

LAV

Vec ste bili u prilici da pridjete jednoj osobi i sada mislite da  ce vam se opet pruziti druga prilika. Zasto je niste iskoristili tada, vec sada ugovarate susret? Vi niste nacisto sa sobom i morate biti jasni i konkretni. Ako i sada budete oklevali, nista od vase zeljene i moguce srece sa osobom koju volite vise od ikoga na svetu.

 

DEVICA

Mozda ste spremni da se okrenete ka sebi i svojim ciljevima, ali morate i voljenom bicu.Vreme je da mu se posvetite, cak i ako je gresio u zadnje vreme. Zato mu u ova tri dana recite da ga volite i da mu prastate za sve.  Gresili ste i vi, a kada promislite sa njim ste ziveli i dobro i videli sto neko nece videti za sto zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2