Naredna tri dana sledi zaplet blizancima, dilema skorpijama, zajednicka  radost za ova tri zodijaka!

Naredna tri dana sledi zaplet blizancima, dilema skorpijama, zajednicka radost za ova tri zodijaka!

2023-08-15 0 By Admin

VAGA

U prilici ste  da napravite uzi krug poznanika i  da dobro vidite ko vam to cini spletke.Osecate da trpite vec znatizeljne poglede i ogovaranja dokonih. Vreme je da otkrijete i ko te traceve siri, bez obzira sto su puka laz.Kad saznate ko ih siri,bicete ljutiti,ali i razocarani vise nego sto ste mislili.

 

SKORPIJA

Sto se tice vaseg horoskopskog znaka, vi cete ova tri dana biti u velikoj dilemi. Resavate nesto vazno, pa se povlacite nazad, cim donesete jednu odredjenu odluku. Vreme je da rascistite prvo sa sobom, pa onda i sa svojim zeljama i osecanjima. Budite nacisto sa sobom, pa cete svima biti jasni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Konacno sledi zajednicka radost sa jednom vodolijom i jarcem. BIce to iznenadni susret tri prijatelja koja se nisu videla odavno. I dok razmisljate da bi vam dobro dosao manji odmor, pitate se  sa kime cete odmarati. Iznenada  cete se vratiti u neke dane od pre.Dane kada ste  kumovali njihovoj lepoj ljubavi koja je sticajem nesrecnih okolnosti prekinuta, ali nije nestala.

 

JARAC

Bas kad vas je u srcu pocelo kopkati pitanje sta radi vasa bivsa ljubav, srescete prijatelja.Bas onog koji je bio svedok vase velike ljubavi. Onog koji je svedok sadasnje tuge vase bivse,  jer ce vam otkriti da vas jos voli. Vreme je da vas ponovo spoji  dobra dusa prijatelja. Zajednicka radost koju cete podeliti,  jer vam se vraca u zivot ponovo i obnavlja vase prijateljstvo iz proslih dana.

 

VODOLIJA

Jos uvek volite jednog jarca i uz pomoc  prijatelja strelca, opet cete mu se vratiti. Bolje receno, delice vas zajednicka radost sto je i on bio u nadi da cete muse vratiti. Tako cete ponovo biti na pocetku srece i krenuti od nule. I kao tri stara druga, tri  prijatelja ce opet deliti zajednicku radost jedne veze koja isijava ljubavlju i jos uvek iskrenim i  zajednickim prijateljstvom.

 

RIBE

Naredna tri dana osecate se  lose i vreme je da budete spremni  da savladate lose raspolozenje. Ne budite sami, jer ce vam samoca pojacati tugu i bicete jos osamljeniji.Pokazite volju, nadjite odgovarajuce drustvo, ili izadjite, makar i sami. Nostalgija je cesta pojava, ali kad ugledate jedno bice, ona ce momentalno da iscezne kao da nije ni postojala.

Stranice: 1 2