Naredna tri dana donose veliku srecu za ove znakove zodijaka!

Naredna tri dana donose veliku srecu za ove znakove zodijaka!

2023-08-16 0 By Admin

Naredna tri dana licice na one dane kad sreca okrene ledja, pa sledi tuga ovim znacima!

OVAN

Dani pred vama licice na one kad sreca okrene ledja. Bice  to dani turobni i teski, ne samo gledajuci klimatski. I sami cete se osecati lomno i neraspolozeno, kao da se ceo svet srucio na vasa pleca.Ipak na vasu srecu, sve ce ostati uobicajeno. Necete imati nekih drasticnijih promena u odnosu na prosle dane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Trazicete nacin da ove dane samo ispratite, bez ikakvih ciljeva, kao da nisu ni postojali. Bolje je da pocnete da razmisljate koliko ste ih takvih samo propustili. I dok  drugi u vasoj okolini nesto rade i necim se bave, vi cete i ove  provesti bez cilja i puta. A znajte da je vreme da potrazite neki put kojim biste posli.

 

BLIZANCI

Dok se grcevito borite da uspete u svemu, i da  ne zaostajete za drugima bar, snalaze vas  razne nedace. Ma kako da su velike ili sitne te prepreke ili neuspesi, uvek ste razocarani. Osecate da vam sreca okrece ledja i tesko se mirite sa svim. Ovih cete dana morati da prihvatite cinjenice vezane za nesto odredjeno.

 

RAK

Vreme je da  budete mnogo drugaciji, umesto sto ste dobri i uvek popustljivi. Mozda je ovih dana prava prilika da shvatite da vam sreca nece da okrene ledja. Jednostavno preprecite put svima koji vam namecu svoju volju i odredjuju kako cete ziveti.Ovih dana pokazite svoj stav, do sada niste imali svoje JA!

 

LAV

Budite odlucniji u koracima i iznesite svoje planove. Pokazite  da ste spremni da pokazete malo tolerancije, ali ne da dozvolite da vas neko ne ispostuje. Jedan rak pokusava da vam objasni gde gresite, ali nije vazno sta ce vam reci.I ako za vas bude nepovoljno, saslusajte kako biste pokazali da ste spremni za saradnju.

 

DEVICA

Odavno se gusite u osecanju ljubomore, ali vam to nista ne vredi. Umesto da se osecate drugacije, vama je sve teze. i teze. Nemojte dati da vas  ljubomora kosta necega sto moze biti jako lepo i trajno.Vasa  ljubav ce moci da savlada sve prepreke, a vi ucinite  da premostite te koje su normalne u svakoj vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2