Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za tri znaka koji ce imati najvise srece!

Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za tri znaka koji ce imati najvise srece!

2023-08-18 0 By Admin

Naredna tri dana su rezervisana za tri znaka koji ce imati najvise srece!

OVAN

Pred vama su novi pokusaji da sto pre resite obaveze i da se malo odmarate.Previse ste radili i sada pokusajte da se posvetite sebi. Mogli biste da obratite paznju na jednu osobu  koja trazi vasu blizinu.Mozete imati srece da udjete u novu emotivnu vezu jer je mnogo zaljubljena u vas.Kad shvatite ko je, zapitajte se sta vi osecate?

 

BIK

Polako u vama jenjava bes koji je izazvala jedna osoba.Morate naci kompromis jer ste oboje slicni i oboje tvrdoglavi. Zato cete prvi popustiti, ali  i dalje cete terati po svome. Najbolje bi bilo da sa njom izbegavate konflikte jer tako  mozete povreditii neke sebi bliske osobe. Cuvajte se brzih reci, brzih i nepromisljenih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Moracete se pomiriti sa cinjenicom da  ste u necemu pogresili. Pokrenuli ste nesto na neciji zahtev, ali ste  to ucinili brzinski i ne razmisljajuci. Zapravo, mislili ste da resavate nesto od zivotnog znacaja, a bice da cete se uplesti u neplanske dugove. Sada necete imati mnogo izbora, ali morate traziti najbolje resenje bez odugovlacenja.Svaki novi dan, vama ce biti novi minus.

 

RAK

Vreme je da budete spremni na sve, jer u vasoj situaciji se nikada ne zna sta sledi. Uglavnom osecate da se vrtite u zacaranom krugu iz kojeg ne mozete naci izlaz.Stalno vas prate turbulentna desavanja, i dok pohvatate sta se zbilo, okrenu se nove teme. Probajte da se izolujete malo i stvari osmotrite sa strane.

 

LAV

Bice ovo  dani srece jer cete zaista imati najvise srece upravo. Jedna osoba vas voli i sve ste joj u zivotu, pa ce vam to i saopstiti. Malo cete biti zateceni i zbunjeni, ali  cete svakako biti srecni i zadovoljni. Nemate sta da izgubite sa osobom koja vas voli, osim sto i vi njoj morate izneti svoja osecanja.

 

DEVICA

Osecate blagu tugu koja vas  polako gusi i stvara osecaj nostalgije.Bice povod za neke nove tuge, ali i budjenje nekih starih. Pogledajte dane sto su pred vama, okrenite se zivotu, a ne od zivota.Svaka tuga prodje, a vi ste svoju preuvelicali. Pred vama su nove sanse za bolje situacije.

Nstavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2