Naredna tri dana mogu biti vrlo srecni dani za ove znake, ali nose i razocarenje jednom znaku!

Naredna tri dana mogu biti vrlo srecni dani za ove znake, ali nose i razocarenje jednom znaku!

2023-08-17 0 By Admin

Naredna tri dana mogu biti vrlo srecni za ove zodijake, ali nose i razocarenje ovom znaku!

OVAN

Samo da ne bude razocarenje i to bas onakvo kakvog se plasite.Jednostavno strepite  da se ne razocarate u jednu osobu do koje vam je stalo. Lakse biste podneli  poslovni  gubitak, nego da se  desi da nemate snage da se pomirite sa cinjenicom. Od vas ce zavisiti mnogo sto sta.

 

BIK

Terate po svome i  niko ne zna sta vam se moze  toleresiti, a sta ne. Vreme je da  se zapitate  da li zaista zelite nesto sami, bez uticaja bliznjih i okoline? Ili  zaista zelite da se inatite sa nekim odredjenim osobama, kako ne biste ucinili po njihovoj volji? Dokle cete tako?Inat nicemu ne vodi, usmerite se svojim putem!

 

BLIZANCI

Od vas se ocekuje da pokazete strpljenje i da ne dramite zbog lose prilike u kojoj cete se naci. Ne brzajte, i ne dajte sebi da se odmah nervirate.Pokazite veci stupanj tolerancije, kako vas ne bi stiglo ogromno razocarenje.Neko ce vas povrediti i to samo sto nije ucinio.Vreme je  da budete i blizini one koja vam je  u srcu, i pregazite sve prepreke koje vas vode do nje!

 

RAK

Pred vama su srecni dani jer ce biti tihi i mirni, a vama samo to treba. Uvek su oko vas neka turbulentna desavanja, tako da vam treba malo da predahnete. Jedan blizanac ce se nadati da cete mu ukazati na paznju.I verujte da cete to moci jer  takvu osobu bi bilo pogresno da ispustite kao sansu za srecu koja bi bila trajna.

 

LAV

Nista necete uspeti da ostvarite od svojih planova koji su zacrtani.Zato cete osetiti veliko razocarenje jer ste na njih gledali kao na ostvaren cilj. Morate se ponadati da cete imati neke druge prilike i daleko vece izglede za sansu.Ako vas ne izda strpljenje, mozda vam se i posreci, ali ne ovih dana.Malo kasnije, ali uskoro.

 

DEVICA

Naredna tri dana se nadajte  da cete uspeti da realizujete neke osnovne korake. Moracete biti svesni da nista nece samo od sebe i da cete se moci okrenuti  sebi i svojoj upornosti.Ono sto ste umislili, samo i ispratite snagom volje i mozda se budete radovali na kraju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2