Naredna tri dana: Sledi poruka koja ce promeniti sve u zivotu ovog zodijaka!

Naredna tri dana: Sledi poruka koja ce promeniti sve u zivotu ovog zodijaka!

2023-08-22 0 By Admin

Narednih tri dana sledi poruka koja ce promeniti sve u zivotu ovog zodijaka!

OVAN

Vreme koje sledi bice nova prilika da vam se pocne desavati nesto lepo.Mozda ste spremni za nove korake koje svakako morate uciniti. Nadate se da ce vam stici poruka koja bi promenila mnogo toga. Ipak, sve je do vas i vasih poteza koje morate uciniti licno.Poruka ipak nece stici.

 

BIK

Vec ste spremni da se  radujete jednom susretu koji vas ceka.Da li ce  bas sve biti tako kako i ocekujete,  ili cete biti iznenadjeni?Do susreta ce svakako doci tokom ovih tri dana, ali necete biti odusevljeni bas. Ne bar onako kako ste ocekicali i onoliko koliko ste mu se nadali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa pozicija je jako nezahvalna jer ste centar oko kojeg se sve vrti. Stalno ste  podrska nekim bliskim osobama, a one to ne znaju da cene. Mozda je vreme da se izjasnite da necete dozvoliti da vama manipulisu. Od vas se ceka da im budete od pomoci, ali na jednu osobu necete moci da uticete. Suvise je tvrdoglava.

 

RAK

Osecate da vas osvaja talas tuge  i da ste zapostavljeni od onih koje najvise volite. Sve vaznije stvari uglavnom provode bez konsultacija sa vama. Kao da vas nesvesno ignorisu, ne misleci kako bi se osecali oni u vasoj poziciji i na vasem mestu.Vreme je da ovih dana pokazete kako se osecate i da dovedete u istu situaciju, one koji su i vas potcenili.

 

LAV

Morate ici za obavezama, ma koliko vam bilo tesko.Neke pozicije nisu bas  zahvalne, a vi morate da se odredite  u kojem cete  smeru.Sada ste posli za obavezama i nema skretanja  levo i desno. Budite svesni da morate naci neki odredjeni pravac. Poruka koju vam nose naredni dani bice za vas kao  ponovno budjenje.

 

DEVICA

Niste ni svesni da se  osecate  vrlo osetljivo kada su u pitanju neke osobe.Prema jednom jarcu ste posebno bolecivi i vreme je da shvatite zasto i dokle? Da li ce vas ovih dana udostojiti svoje paznje, i usmeriti se ka vama, kao sto ste vi usmereni ka njemu? Ili cete konacno otkriti da ste pogresili u proceni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2