Naredna tri dana: Sledi poruka koja ce promeniti sve u zivotu ovog zodijaka!

Naredna tri dana: Sledi poruka koja ce promeniti sve u zivotu ovog zodijaka!

2023-08-22 0 By Admin

VAGA

Nadate se pozivu, ili bar da ce vam stici poruka od jedne skorpije.Bila bi za vas to poruka koja menja sve, ili bar mnogo toga. Osecate se kao u zacaranom krugu iz kojeg ne vidite izlaza, bar za sada. I zato bi poruka odredjenog sadrzaja od jedne osobe, promenila sve i resila mnogo u vasem zivotu.Ali cete je cekati i dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Razmisljate kako doci do jedne vage  ovih dana, ili joj odaslati bar neko osecanje simpatije. I ona gleda vas sa obozavanjem, i to vas  jos vise onespokojava u vasim novim koracima. Ne oklevajte, no ako vam se svidja, bar vi budite onaj koji ce uciniti prvi korak.Mada ste oboje ponositi, ljubav ne sme da trpi. Ne gusite je!

 

STRELAC

Jasno vam je da ste se posvadjali sa nekim i to ne bas samo svojom krivicom. Sada ste suvise ponosni da priznate da ste i vi imali dosta udela u tome. U naredna tri dana budite odlucni da napravite presek i ucinite jedan jasan i precizan korak sto vodi pomirenju.Posto se oboje volite, pustite da ode poruka  koja ce promeniti sve medju vama.I vasu ce ljubav vratiti na pocetak bas ovih dana!

 

JARAC

Niste ni svesni blizine jedne osobe, dok vam srce zeli drugu. Verujte da ste zaljubljeni u pogresnu i iduci za njom, samo cete upoznati tugu; Tugu neuzvracene ljubavi!Zato se okrenite  onoj koja vam je u neposrednoj blizini i ubrzo cete osetiti pravu ljubav koju ce vam nesebicno darivati.

 

VODOLIJA

Postajete ravnodusni na sve i skoro cete zeleti da se malo distancirate od svega. Oko vas su drage vam osobe, ali nisu u nekom fer odnosu.Vec ste stajali na stranu jedne, pa na stranu druge osobe.Sada imate puno pravo da se distancirate, pa neka resavaju, kako god znaju, svoje probleme.

 

RIBE

Usmereni ste da sto pre zavrsite preostale obaveze i da se odazovete drustvu. Znate da vasi prijatelji cekaju, ali ne slutite da ce se tu naci dva lepa oka. Bicete ocarani  na prvi pogled, pa ce ovo biti nesto poput najlepseg  sto vam se moglo desiti u ovim danima.Vreme je da se vase poznastvo pretvori u pocetak prelepe veze.

Stranice: 1 2