Do polovine meseca:Cekaju vas i razlog za kajanje i povod za srecu-samo ovim znacima!

Do polovine meseca:Cekaju vas i razlog za kajanje i povod za srecu-samo ovim znacima!

2023-09-07 0 By Admin

Do polovine meseca vas cekaju  i razlog za kajanje i povod za srecu,ali samo ovim znacima!

OVAN

Dani do polovine meseca cekaju vas razliciti i razlog, i povod Moracete odrediti svoje prioritete i sta biste zeleli, ali i cime biste mogli da doprinesete.Svakako cete nekome zapasti za oko i samo ce da ceka na vas prvi korak. Budite oprezni da ne ucinite pogresan korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da znate da lutate besciljno i da vise tako necete moci. Pokazite da necete vise dangubiti, nego cete odrediti nesto za cime cete krenuti i ici dalje. Ako se ne okrenete pozitivnim resenjima i novim koracima,ceka vas kajanje.A vase dugotrajno stajanje u mestu bice razlog za kajanje.

 

BLIZANCI

Trebalo bi da se radujete i budete i srecni i zadovoljni.Resavate nesto i veliko i vazno i to vam je povod za srecu.Mozda to ne mora biti jedini povod za srecu, nego da tu uvrstite i jedno bice koje vas voli.I dok paznju posvecujete svima i svemu oko sebe,ono se oseca zapostavljeno sa vase strane.

 

RAK

Bas kada ste mogli da se radujete, nije vam se dalo.Vas osecaj radosti  ce svesno pokvariti neko iz vase okoline.Od vas se ceka da budete svesni koji vas razlog baca u ocaj.Kajanje vam u tome nece pomoci, no se potrudite da nikome vise ne date da utice na vas zivot bilo cime i bilo kako.

 

LAV

Nadate se uspehu, ali cete ga ovih dana zaobici.Ne mora da uspeh bas uvek bude na vasoj strani.Jednu ste osobu izgubili, a da niste ni zamislili koliko ce vam nedostajati.I sada cete morati da priznate da je vas neuspeh bila ona, a za njom slede joj neki u nizu.

 

DEVICA

Konacno ste smogli snage da sagledate sve sto vas je odvajalo od jedne osobe. Ipak cete resiti da zakopate sve lose sto se izdesavalo medju vama.Od vas se ceka da  nastavite napred kao da se nista lose nije ni desavalo.Mozda vam tek slede bolje mogucnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2