Tri naredna meseca ce promeniti sudbinu nekih znakova na radnom i emotivnom polju!

Tri naredna meseca ce promeniti sudbinu nekih znakova na radnom i emotivnom polju!

2023-09-09 0 By Admin

VAGA

Ako niste do sada, ova tri mesecabiuce vreme da donesete vaznu odluku. Odavno se kolebate i vase srce ne zna sta vam je ciniti. Sada trazite da vas partner pusti da razmislite, sad ga optuzujete da vas stavlja pred svrsen cin. Budite odlucni i resite sta cete!

 

SKORPIJA

Pred vama je mnogo posla i mnogo obaveza koje cete morati da obavljate. Svaka ponaosob zahteva vasu punu koncentraciju, ali ce vam neko odvlaciti paznju. Jedan lik ce vam stalno da remeti i vas zivot i vas mir. Zato cete razmisliti kako da stvari postavite na svoje mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mada ste vredni i ne zaostajete u obavezama, ipak cete praviti manje greske. Vreme je da se srede vase nedoumice i razlog koji vas vodi greskama. Neko vas zanima i vreme je da mu  pokazete da zelite njegovu blizinu. Ako ga osvojite i vas ce posao da krene uzlazno.

 

JARAC

Mozda ce ova tri meseca biti period da se  vas zivot menja iz korena. Vase ce  srce da se prikloni jednoj osobi i da sa njom izgradi prelepu emotivnu vezu.Ako ste i bili nestrecni do sada, vasa ce se sreca sada ostvariti. Kako  zablistate  na emotivnom, tako cete i na radnome polju.

 

VODOLIJA

Vasa ce ljubav da pretrpi velike izmene, a sve zbog vaseg pogresnoga stava.Sa jednmom ste osobom bili jako  srecni i zadovoljn,i ali ste postali suvise zahtevni. Vase situacije ce vas voditi u raskol, ali ce vas  drzati  kao ponosnu i nepopustljivu osobu koja drzi do svoje teznje.

 

RIBE

Niste spremni na nove korake, a moracete da zapnete. Bice vam ponudjene neke nove poslovne ponude, a vi ih nemojte odbijati. Moracete da se cupate iz slabasne finansijske situacije. Sledi i susret sa jednom osobom koja ce probuditi vasu paznju.

Stranice: 1 2