Tokom naredna tri dana slede razlicita raspolozenja:Tuga i radost, sreca i smeh!

Tokom naredna tri dana slede razlicita raspolozenja:Tuga i radost, sreca i smeh!

2023-09-11 0 By Admin

Tokom naredna 72 sata slede razlicita raspolozenja,pa vas prati i tuga i radost, i sreca i smeh!

OVAN

U naredna tri dana vas cekaju sati koji nece biti bas po zelji.Vasa razlicita raspolozenja ce se menjati iz sata u sat. Pred vama su nove sanse, ali ce vas pratiti i radost i tuga.Okrenite se boljim koracima, i cinite sve sto je moguce da biste iskoristili sansu koja ce vam se pruziti.

 

BIK

Niste svesni da uzivate priveligiju bliznjih, a da ste ubedjeni u nesto suprotno.Mozda biste morali da se nadjete sami sa sobom u nekim razmisljanjima i da se suocite sa nekim cinjenicama.Vasa sreca je da do sada niste reagovali, bas kao sto nisu reagovali ni vasi bliznji. Ne krivite druge, uvidite i svoje greske u svemu tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca je da se mozete osecati mnogo lepo u zadnje vreme. Zasto  tako niste mogli da se osecate i ranije, a imali ste mogucnost? Sve cime ste doprineli sada,mogli ste doprineti i ranije. Razlicita raspolozenja su deo sastavnog zivota, pa je vreme da se osecate zadovoljno  od sada.

 

RAK

Od vas se ceka da se radujete, i vreme je da pokazete da osecate radost. Vase srce ce vas  vuci ka jednoj osobi, i zato treba da se cuje vas smeh. Suze i tuga su bile jedno vreme prisutne u vasem zivotu, jer ste imali los zivotni period. Vreme je da prihvatite da se stvari menjaju iz korena.

 

LAV

I vas ce ovih dana da iznenade neke novonastale okolnosti.Moracete da se pravdate zasto ste se distancirali od jedne osobe.Ona je jasno procenila da ste je izbegavali, ali joj nije jasno zbog cega.Mozda cete tokom naredna sedamdeset i dva sata  morati da joj obrazlozite neke stvari.

 

DEVICA

Nesvesni ste da vas za kratko vreme snalaze razlicita raspolozenja.Od vas se ceka da budete spremni da svoje nove misli usmerite u jednom smeru.Vase je da znate da se radujete  jednom liku, i ucinite sve sto mozete, da vam bude bolje.Nemojte se nervirati, budite opusteniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2